Universe af ViewSonic Produkt introduceret på GESS Fair

Universe af ViewSonic Produkt introduceret på GESS Fair
Universe af ViewSonic Produkt introduceret på GESS Fair

Viewsonic introducerede sit "Universe By ViewSonic"-produkt, uddannelsens metaverse, på GESS-messen. ViewSonic, et af verdens førende brands inden for display- og uddannelsesteknologier, var vært for UNIVERSE af ViewSonic, en stærk og sikker virtuel campus, hvor studerende vil føle sig mere forbundet og interagere mere med forskellige temaer og personlige avatarer, mellem 24.-26. maj kl. GESS Turkey Educational Technologies. and Solutions Fair, samlet med uddannelsesverdenen. ViewSonic Turkey Country Manager M. Önder Şengür, som gav information om "UNIVERSE by ViewSonic", der bringer fordelene ved ansigt-til-ansigt undervisning til det digitale miljø og andre edtech-løsninger, sagde: "Vi fortsætter med at implementere vores 'økosystem som et Service' strategi for at skabe et digitalt uddannelsesøkosystem."

ViewSonic, verdens førende producent af billedbehandlings- og uddannelsesteknologier; Med sit nye produkt "UNIVERSE by ViewSonic", som øger elevernes succes og letter lærernes arbejde ved at give effektive læringsoplevelser på et digitalt campus, mødtes elever, lærere, forældre og uddannelsesprofessionelle på GESS Turkey Educational Technologies and Solutions Retfærdig.

Mærket, der tilbyder nye perspektiver og produkter med sine innovative teknologiske løsninger inden for uddannelse; introducerede det unikke UNIVERSE by ViewSonic-produkt, som ikke har været implementeret i Tyrkiet før, hvilket giver en effektiv lærings- og undervisningsoplevelse på det virtuelle campus placeret i metaverse-universet, i et særligt oplevelsessetup det har sat op på et 50 m2 standareal. Ved at udforske den nyeste dimension af uddannelse ved at besøge ViewSonics attraktive stand oplevede deltagerne, hvordan UNIVERSE by ViewSonic gør onlineuddannelsesprocessen mere interaktiv, effektiv og fornøjelig gennem forskellige avatarer, temaer og områder. Produktet, der er designet til at maksimere elevernes fokus og succes i onlinemiljøet i overensstemmelse med de skiftende uddannelsesbehov, afslørede det seneste punkt i digital undervisning.

På ViewSonic-standen, som bragte den tematiske klasseværelsesoplevelse til messen, oplevede elever, der oplevede et virtuelt biologiklasseværelse, hvordan de kunne interagere med biologiske strukturer såsom blodplader og nerveceller. Med primært fokus på biologi, planlægger ViewSonic også at skabe tematiske rum baseret på emner som engelsk, matematik, geografi og historie i fremtiden.

"Med UNIVERSE by ViewSonic vil online uddannelse ikke længere være envejs"

ViewSonic Tyrkiets landechef M. Önder Şengür, som formidler de unikke fordele, som UNIVERSE tilbyder af ViewSonic, som fjerner online undervisning fra en envejsuddannelsestilgang, hvor kun lærere underviser og elever lytter passivt, sagde: "Det metaverse uddannelsesunivers, der har været implementeret for første gang i Tyrkiet. UNIVERSE af ViewSonic, privat og gruppe med fortælle- og diskussionstilstande sohbetDet tilbyder funktioner som f.eks Det interaktive miljø, som produktet giver på en behagelig og sikker måde, gør eleverne i stand til at etablere meningsfulde forbindelser med deres lærere og klassekammerater. Derudover gør det virtuelle campus, som byder på mange interaktive områder såsom vigtigste læringsrum såsom foredragssale, pauseområder, forskellige mødelokaler, online undervisning interaktiv."

"Vi arbejder på at skabe et digitalt uddannelsesøkosystem"

Şengül udtalte, at de er meget glade for at bringe en ny dimension til Edtech-sektoren og introducere UNIVERSE by ViewSonic-produktet til sit publikum på GESS; "UNIVERSE af ViewSonic, en første i Edtech-industrien; Den har Learning Tools Interoperability (LTI) og forskellige Learning Management Systems (LMS) som Canvas og Blackboard. Vi har en stærk serverinfrastruktur, software der er åben for særlige tilføjelser eller tilpasninger. UNIVERSE køres ved at installere programmer på Android-, Apple- og Windows-enheder. Det kræver intet ekstra tilbehør og lavere krav end de fleste videokonferenceplatforme og bruger kun 500 Kbps pr. forbindelse. I den nærmeste fremtid vil vi dele Android- og MacOS-versionerne af produktet, som bliver endnu mere effektivt, når det bruges sammen med myViewBoard, som tilbyder digitalt kursusindhold og interaktive skærme, med uddannelsesverdenen."

Ved at fastslå, at ViewSonic fortsætter med at implementere "Ecosystem as a Service (EaaS)"-strategien for at skabe et digitalt uddannelsesøkosystem, konkluderede Şahin sine ord som følger: "Selvom vi ser stigningen i digitalisering inden for uddannelse, er den anvendte teknologi ikke fuldendt. brug af hvad der er muligt. UNIVERSE giver elever og lærere adgang til løsninger, der udnytter de nyeste og mest innovative teknologier til at forbedre deres online læringsoplevelse."

På messen fremviste ViewSonic sine andre løsninger til undervisere til digital læring sammen med en række præ-lavet digitalt kursusindhold fra ViewSonic Originals, samt de nyeste ViewBoard interaktive skærme og myViewBoard softwarepakker. Ved arrangementet, som blev mødt med stor interesse, fik deltagerne mulighed for at opleve de nyeste pædagogiske teknologiske løsninger i forskellige scenarier.

Günceleme: 25/05/2023 13:14

Lignende annoncer