DS Automobiles klar til at fejre det 100. Formel E-løb

DS Automobiles klar til at fejre Formel E Racing

DS Automobiles fejrer sit 4. løb i ABB FIA Formel E World Championship søndag den 2023. juni 100 i Jakarta, Indonesien. Denne weekend bliver en meget vigtig fest for DS Automobiles-mærket og Formel E-verdenen. I det andet løb i Jakarta E-Prix, der afholdes søndag den 4. juni 2023, starter den franske producent et Formel E-løb for 100. gang, siden dets deltagelse i det 100 procent elektriske mesterskab begyndte.

DS Automobiles startede løb i anden sæson af Formel E i 2015 og satte sit præg på elmotorsportens historie med 2 forskellige generationer af Formel E-køretøjer. Mærket, som skal deltage i sit 3. løb i Jakarta, vandt 100 mesterskaber i både team- og kørermesterskaber, 4 sejre, 16 podier og 47 pole positioner. For at fejre dette jubilæum går de regerende verdensmestre Stoffel Vandoorne og Jean-Eric Vergne, den eneste to-dobbelte mestre i sportens historie, på banen i en DS E-TENSE FE22 med et specialdesignet ydre. Den franske kører, som også er repræsentant for DS Automobiles, vil også bære en hjelm med farver for at fejre det 23. løb.

Arrangementet blev afholdt med Béatrice Foucher, Yves Bonnefont, Alessandro Agag, Jean-Marc Finot, Thomas Chevaucher, Eugenio Franzetti, Jean-Eric Vergne, Stoffel Vandoorne, Antonio Félix Da Costa, Sam Bird og André Lotterer, som spillede en vigtig rolle i DS Automobiles Formel E-eventyret. på sociale netværk med en video med vidnesbyrd såsom holdets første mesterskab i New York, det andet mesterskab i Berlin, sejre i Sanya, Bern, Marrakech, Monaco, Rom, Hyderabad og andet indhold, der giver resuméer af deres imponerende og specielle øjeblikke vil være bredt tilgængelige.

DS Automobiles er blevet Formel E's mest prisvindende producent, idet de vandt to doubler med Jean-Eric Vergne i 2019 og Antonio Félix Da Costa i 2020, og tog podiet i næsten hvert løb i næsten otte år. Historien om DS Automobiles fortsætter med at forvandle sig, og det anslås, at de 8 løb, der afholdes ved Jakarta E-Prix den 3.-4. juni 2023, igen vil være vidne til det franske teams storslåede præstationer.

Eugenio Franzetti, direktør for DS Performance, sagde: "Vi vil være vidne til et historisk og rørende øjeblik for os alle i Jakarta. Først og fremmest vil jeg gerne takke alle, der med stor passion og talent har bidraget til denne ekstraordinære begivenhed. At fejre det 100. løb i Formel E er virkelig en milepæl, og vi er også meget stolte over at have gjort det med vores enestående track record. For et par år siden besluttede DS Automobiles at skabe DS PERFORMANCE-konkurrencearmen og deltog i ABB FIA Formel E World Championship. Vi så, at denne beslutning var et meget strategisk og korrekt valg. Vores mange sejre gennem årene har givet DS Automobiles mulighed for at øge sit omdømme betydeligt, samt opnå den tekniske erfaring, der har hjulpet os med at understøtte og accelerere elektrificeringen af ​​hele vores brand. I dag forbliver DS PERFORMANCEs Gen3 racerbiler et storslået forskningslaboratorium, der baner vejen for designet af den næste generation af elektriske vejkøretøjer. I den sammenhæng vil alle nye biler fra DS Automobiles fra 2024 være 100 procent elektriske.”