Udbud på nedrivning af Fevkani-broen

Udbud på nedrivning af Fevkani-broen
Udbud på nedrivning af Fevkani-broen

Nedrivningsudbuddet af Fevkani-broen i Zonguldak, som blev besluttet nedrevet med den begrundelse, at den ikke var støttet, blev afholdt. Udbuddet blev afholdt i Zonguldak Kommunes mødesal, og 4 virksomheder deltog i udbuddet.

Under udbuddet blev Naslı Scrap dog udelukket fra udbuddet på grund af manglende dokumenter. Manglende papirarbejde er afgørende for at sikre, at udbudsprocessen forløber gnidningsløst og gennemsigtigt, og en virksomhed med manglende papirer er ofte udelukket fra udbudsprocessen.

Gursoy Izabelik (ANKARA) var det firma, der afgav det højeste bud blandt de firmaer, der deltog i udbuddet. Gürsoy İzabelik vandt udbuddet med 3 millioner 450 tusind TL + moms.

Med denne udvikling vil nedrivningsarbejdet på Fevkani-broen blive udført af Gürsoy İzabelik, som vandt udbuddet. Efter nedrivningsprocessen er afsluttet, vil der blive lagt planer for, hvad der skal gøres for at erstatte broen med et nyt projekt.

📩 21/07/2023 10:29