Alikahya Stadium Tram Line Udbud annulleret

Alikahya Stadium Tram Line Udbud annulleret
Alikahya Stadium Tram Line Udbud annulleret

Efter prækvalifikationsudbuddet for byggeriet af Alikahya Stadium Tram Line, som vil blive implementeret af Kocaeli Metropolitan Municipality, blev byggeudbuddet startet, og 4 tilbudsgivere deltog i dette udbud.

Efter at tilbuddene fra tilbudsgiverne var blevet undersøgt af udbudskommissionen, blev det meddelt, at forretningspartnerskabet bestående af Sigma İnş.-Emre Ray Enerji-Fmk Ray İnş., som afgav det laveste bud med 628.503.748,80 TL, vandt udbuddet.

I den igangværende proces blev virksomhedens embedsmænd inviteret til at underskrive kontrakten. Men da det blev fastslået, at de dokumenter, selskabet efterspurgte, var i strid med lovgivningen, viste det sig nødvendigheden af ​​at annullere udbuddet.

Efter denne udvikling blev det meddelt, at det erhvervspartnerskab, der vandt udbuddet, vil blive behandlet i overensstemmelse med udbudslovens artikel 44, og at de 18 millioner TL, der er deponeret som sikkerhed af erhvervspartnerskabet, vil blive indtægtsført af hovedstadsområdet. Det genudbydes af hovedstadskommunen hurtigst muligt.

📩 19/08/2023 10:41