Den 'hvide vogn' brugt af Atatürk passer til Çiğli"

Ring til TCDD for at bringe den hvide vogn brugt af Atatürk til Çiğli
Ring til TCDD for at bringe den hvide vogn brugt af Atatürk til Çiğli

Çiğlis borgmester Utku Gümrükçü opfordrede TCDD til at bringe den hvide vogn, som Atatürk brugte, til Çiğli.

Çiğli Kommune fortsætter sine bestræbelser på at bringe den hvide vogn til Çiğli, som Atatürk brugte på sine indenrigsrejser fra 1926 til 1937, og som blev fjernet fra sin plads i Alsancak ved midnat af TCDD i 2020 og flyttet til et lukket område. Borgmester Utku Gümrükçü ringede til TCDD-embedsmænd på Twitter vedrørende White Wagon, som er lukket for besøgende.

“Sømmer sig for Cigli”

I sit indlæg på sin Twitter-konto sagde præsident Gumrukcu: "Vi stræber efter den hvide vogn, vores Faders arvestykke, som du tog fra Izmir for tre år siden med en midnatsoperation, som vi gjorde for tre år siden. Fjernelsen af ​​den hvide vogn brugt af Atatürk er uacceptabel. Denne vogn er symbolet på Atatürks kærlighed til İzmir og grundlaget for republikken. I Çiğli, vores by, der er værdig til denne tillid med vores jernbanefortid, ønsker vi at bringe den hvide vogn sammen med alle borgerne i İzmir i 100-årsdagen for vores republik. Uanset hvad det koster, er vi klar til at bringe dette levn til vores Çiğli! Vi vil igangsætte de nødvendige initiativer i den forbindelse. "Den hvide vogn passer til Çiğli," sagde han.

📩 22/08/2023 10:08