Hvem var den berømthed, der havde bedst bikini på?

Berømthed, der bærer bikini bedst
Berømthed, der bærer bikini bedst

Girls Asking gennemførte en undersøgelse om Tyrkiets største online-spørgsmål og svar-site-fællesskab for at tilfredsstille nysgerrigheden om berømtheders bikinistillinger i de varme sommerdage. "Hvilken berømthed synes du bærer bikinien bedst?" Berømtheder, der skilte sig ud med deres smukke og raske kroppe, konkurrerede i denne afstemning, hvor i alt 8737 mennesker stemte.

Berømtheder, der skinner med deres skønhed og ynde på varme sommerdage, hvor solen er generøst opvarmet, gjorde sommersæsonen endnu mere magisk med deres ferieposeringer og pasforme, mens de farvede deres sociale mediestrømme.

Girls Asks samlede de berømte skønheder, der jubler over øjne og hjerter i en afstemning og ansøgte om fællesskabets stemmer for at bestemme "berømtheden iført en bikini".

Hvilken berømthed bærer bedst bikini med deres smukke fysik?

Mens 7 specielle berømtheder i undersøgelsen tiltrak opmærksomheden med deres fascinerende bikinistillinger, der gjorde de sociale medier til himlen, vandt Afra Saraçoğlu titlen "The Celebrity Wearing a Bikini" som et resultat af afstemningen.

Ifølge resultaterne af undersøgelsen fik Afra Saraçoğlu det højeste antal stemmer fra 29 % af kvinderne og 31 % af mændene, med 26 % af stemmerne, og kom først.

Hande Erçel tog andenpladsen med 22% af stemmerne, mens Serenay Sarıkaya blev nummer tre med 18% af stemmerne. Sıla Türkoğlu modtog 12 %, Demet Özdemir 8 %, Dilan Çiçek Deniz 6 % og Ayça Ayşin Turan 5 % fuldførte ranglisten.

Hun valgte Afra Saraçoğlu, som forvandlede de sociale medier til et paradis og vurderede positurerne af 7 specielle berømtheder i bikinier!

Selvom det er ret udfordrende at vælge mellem succesrige og smukke kandidater, gør hver kandidat sommersæsonen endnu mere speciel med deres egen stil og skønhed, jeg lykønsker vinderen af ​​undersøgelsen, Afra Saraçoğlu, og takker alle kandidaterne, der jublede vores øjne og hjerter.

Undersøgelsesresultater:

  1. Afra Saracoglu 29%
  2. Hande Ercel 22%
  3. Serenay Sarikaya 18 %
  4. Sila Turkoglu 12%
  5. Demet Ozdemir 8 %
  6. Dilan Cicek Deniz 6 %
  7. Ayça Ayşin Turan 5 %

📩 04/08/2023 14:27