Kenan Doğulu sommerkoncerter fortsætter

Kenan Doğulu sommerkoncerter fortsætter
Kenan Doğulu sommerkoncerter fortsætter

Kenan Doğulu, med organisationen Atlantis Production, kom sammen med musikelskere på Turkcell Vadi og havde en uforglemmelig musikfest.

Kenan Doğulu, stjernen i musikverdenen, mødtes med sine fans på Turkcell Vadi lørdag den 5. august. Han imponerede igen sig selv med sin unikke energi, uforglemmelige sange og optræden, der toppede nattens energi.

Kunstneren, der startede den hyggelige aften med sangen "Bumaya", havde en underholdende aften med sit brede repertoire af sine mest populære sange fra fortid til nutid. Doğulu, der lavede et hit på opfordring fra sine fans, afsluttede sin koncert med "No way" og "Make with Love".

Doğulu, der vækker opmærksomhed med sit tøj såvel som sin sceneoptræden, foretrak Nisse-designede værker i Vadi.

📩 06/08/2023 13:02