Et af Tyrkiets mest prestigefyldte projekter, Yavuz Sultan Selim-broen er 7 år gammel

Et af Tyrkiets mest prestigefyldte projekter, Yavuz Sultan Selim-broen er på sin alder
Et af Tyrkiets mest prestigefyldte projekter, Yavuz Sultan Selim-broen er på sin alder

Yavuz Sultan Selim Bridge, som er den længste i verden og et af de mest prestigefyldte projekter i Tyrkiet, designet til at have et jernbanesystem over sig, er 7 år gammel.

Minister for transport og infrastruktur Abdulkadir Uraloğlu sagde, at Yavuz Sultan Selim-broen skiller sig ud med sin miljøvenlige funktion.

Minister Uraloğlu sagde: "Med Yavuz Sultan Selim-broen blev i alt 3,3 milliarder 155 millioner lira sparet, 3 milliarder lira fra tid og 455 millioner lira fra brændstof. 18 tusinde tons kulstofemissioner blev reduceret. Takket være broen blev Istanbul-trafikken lettet i meget betydeligt omfang." sagde.

Yavuz Sultan Bridge, ved at forbinde to kontinenter, bidrager ikke kun til landets økonomi i 7 år, men letter også strømmen af ​​stigende trafik og tager trafikken ud af boligområderne i Istanbul.

Minister Uraloğlu understregede, at broen giver hurtig og sikker transport til Istanbul Lufthavn, der ligger i den nordlige del af Istanbul, og sagde: "Yavuz Sultan Selim-broen blev bygget med sit moderne design, æstetiske struktur og de mest avancerede materialer og tekniske teknikker. Det skilte sig ud som et af symbolprojekterne i vores land. Broen tjener en tæt og kontinuerlig strøm af transport." han sagde.

BROENS FUNKTIONER...

Yavuz Sultan Selim Bridge blev bygget som en del af Northern Marmara Motorway Project. Beliggende ved mundingen af ​​Sortehavet er denne bro placeret mellem Garipçe-bebyggelsen i Sarıyer-distriktet på den europæiske side og Poyrazköy-bebyggelsen i Beykoz-distriktet på den anatolske side. Broen opstod som et resultat af en undersøgelse, der kombinerer avanceret teknologi og ekspertise. Jordskælvseffekter blev bestemt ved at tage hensyn til lokale jordforhold, forkastninger, historiske jordskælv og andre faktorer, og jordskælvsdesign blev lavet i lyset af disse data inden for de principper, der er fastsat i nationale og internationale specifikationer. Den samlede længde af Yavuz Sultan Selim-broen, som har et hovedspænd på 408 meter, når 2 meter med sine sideåbninger. Yavuz Sultan Selim Bridge, som blev taget i brug den 164. august 26, er den længste bro i verden, med en bredde på 2016 meter og designet til at passere en jernbane. Broens tårnhøjde er 59 meter.

📩 26/08/2023 12:31