383 børn blev uddannet fra Metro Istanbul Summer School

Print
Print

Metro Istanbul, et af datterselskaberne af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), dimitterede fra Metro Istanbul Summer School, som det organiserede for anden gang i år inden for rammerne af IMM Summer Activities. 383 børn, der deltog i programmet, der blev afholdt på Metro Istanbuls Esenler Campus i løbet af sommeren, modtog deres certifikater ved ceremonien.

Metro Istanbul, Tyrkiets største bybanesystemoperatør, organiserede det andet Metro Istanbul Summer School-program på Esenler Campus mellem 10. juli og 1. september inden for rammerne af IMM Summer Activities.

I løbet af sommeren; 383 børn, der deltog i robotkodning, aikido, atletik, karikatur, tegneserieworkshop, genbrugsworkshop, brandbevidsthedstræning, badminton, volleyball, basketball, M-Farmer, Science Bus og børns rettighedstræninger den 8. september. Dr. De modtog deres certifikater ved ceremonien i Adem Baştürk Cultural Center.

"Vi nåede 24 børn fra 383 distrikter"

Minder om, at de har mødtes med Istanbulitterne ved at organisere begivenheder inden for forskellige områder fra kultur og kunst til sport, siden den dag, de tiltrådte, sagde Metro Istanbul General Manager Dr. Özgür Soy sagde: "Vi har aldrig set Metro Istanbul som begrænset til kun transporttjenester. Vi ønskede at dele de muligheder, vi havde, med vores naboer og åbnede dørene til vores campusser, som så ud til at være omgivet af fire vægge udefra, for Istanbulitterne. Det vakte mere opmærksomhed, end vi havde forventet, og vi nåede 24 børn fra 383 distrikter på Metro Istanbul Summer School, som vi arrangerede for anden gang i år som en del af IMM Summer Events, så nu er vi gået ud over Esenler. Vi er glade, hvis vi ydede blot et lille bidrag til vores mødre, fædre og børn. At se vores børns smilende ansigter er alt værd. Vi vil fortsat møde alle vores borgere fra 7 til 70 med Open Air Cinema Days, og med børnene og deres forældre med de semesteraktiviteter, vi arrangerer i semesterferien, vil vi fortsat mødes på vores campusser.

"Metro Istanbul Summer School er et af de bedste værker, vi har udført med visionen givet af vores præsident Ekrem"

Soy sagde, at Metro Istanbul Summer School, som blev afholdt for anden gang i år, blev afholdt med intens deltagelse:
"At se vores børn så glade her i dag gav os stor lykke og energi. I tråd med den vision, som vores præsident Ekrem har givet os, ser vi aldrig disse pladser, disse stillinger, disse steder som vores egne. Vi husker hvert minut, at vi blev valgt af folket, og at vi har pligt til at tjene folket. En af de bedste ting, vi gjorde med denne vision, var Metro Istanbul Summer School. Vi vil gerne takke IMM Fire Brigade Department, Social Services Department, Youth and Sports Directorate, Institute Istanbul İSMEK og İSTAÇ for deres støtte. Vi vil gerne takke vores mukhtars, som vi arbejdede sammen med fra begyndelsen til slutningen, mens vi lavede disse organisationer, og alle vores holdkammerater, der bidrog til sommerskoleprogrammet for at sikre, at vores børn havde en uforglemmelig sommer."

Der blev givet i alt 41 timers træning med 300 trænere.

I programmet "Metro Istanbul Summer School", hvor 2-4 og 7-10 aldersgrupper deltog, bestående af 11 terminer á 14 uger hver; Der blev givet robotkodning, aikido, atletik, tegneserie, tegneserie-workshop, genbrugsworkshop, brandbevidsthedstræning, badminton, volleyball, basketball, M-farmer, science bus og børns rettigheder. I alt blev der givet 41 timers træning i løbet af sommeren på Metro Istanbul Summer School, hvor der blev udarbejdet 14 forskellige programmer med 300 trænere. Mens deres børn deltog i sjove og lærerige aktiviteter, var forældre, der ønskede at deltage i de forskellige kunstneriske og pædagogiske programmer, vi arrangerede.

📩 10/09/2023 13:26