7 Jordskælv i Marokko: Mange døde og sårede

Jordskælv med styrke i Marokko
Jordskælv med styrke i Marokko

Marokkos National Geophysical Institute meddelte, at der var et jordskælv med en styrke på 7 i landet. Instituttet oplyste, at epicentret for jordskælvet, som fandt sted i en dybde af 8 kilometer, var El-Huz-regionen i Marrakech i den nordlige del af landet.

I erklæringen fra det marokkanske indenrigsministerium blev det rapporteret, at 632 mennesker døde, og 329 mennesker blev såret, ifølge de første fund, i jordskælvet, der mærkes i mange byer i landet.

"Det største jordskælv i landets historie i det sidste århundrede"

Marokkos National Geophysical Institute meddelte, at jordskælvet med en styrke på 7, der fandt sted i Marrakesh, var det største jordskælv i landets historie i det sidste århundrede.

Det blev rapporteret, at Marrakech, Azilal, Agadir, Varzazat og Chichaoua var blandt de byer, hvor dødsfald fandt sted.

I udtalelsen blev det understreget, at lokale institutioner, politistyrker og civilforsvarshold mobiliserede alle deres ressourcer for at opdage skaderne forårsaget af jordskælvet og levere den nødvendige hjælp til nødlidende, og borgerne blev opfordret til at bevare roen og ikke gå i panik. .

Redningshold i Marokko forsøger at redde dem, der er efterladt i ruinerne af sammenstyrtede bygninger. I mellemtiden blev det erfaret, at holdene havde svært ved at nå jordskælvszonerne på grund af skaderne og lukningen af ​​vejene efter jordskælvet.

 

📩 09/09/2023 10:08