AKINCI TİHA gennemførte 30 tusinde flyvetimer med succes

AKINCI TİHA gennemførte XNUMX flyvetimer med succes
AKINCI TİHA gennemførte XNUMX flyvetimer med succes

Bayraktar AKINCI TİHA, der er udviklet nationalt og unikt af Baykar inden for rammerne af AKINCI-projektet udført under ledelse af formandskabet for forsvarsindustrien, har med succes gennemført 30 tusinde flyvetimer.

PÅ HIMMEL I 30 TUSIND TIMER

Bayraktar AKINCI TİHA (Assault Unmanned Aerial Vehicle), udviklet nationalt og unikt af Baykar, som producerede Tyrkiets første nationale ubemandede luftfartøjer, efterlod endnu en vigtig milepæl i tyrkisk luftfarts historie ved at gennemføre 30 tusinde flyvetimer med succes. Bayraktar AKINCI, som har underskrevet eksportkontrakter med 8 lande indtil videre, fortsætter med at tjene effektivt.

FØRST I LUFTFARTSHISTORIEN

National TİHA deltog i de flyvninger, der blev udført for første gang i luftfartens historie. Efter den tætte armflyvning udført af Bayraktar AKINCI og Bayraktar KIZILELMA for første gang i testen afholdt i Çorlu den 24. april 2023, som var den første i verdens luftfartshistorie, slog de ny vej ved TEKNOFEST 2023. Angreb på det ubemandede luftfartøj AKINCI og det ubemandede kampfly KIZILELMA udførte den samme flyvning offentligt mange gange i Istanbuls himmel. Bayraktar AKINCI, der udførte armflyvninger med MIG-29-jagerflyet med Baykar-formand Selçuk Bayraktar i cockpittet, ved TEKNOFEST Aserbajdsjan afholdt sidste år, udførte også armflyvninger med SOLOTÜRK, Hürkuş og Turkish Stars aerobatikhold på TEKNOFEST.

HØJDEREKORD EJER

Bayraktar AKINCI TİHA, som har fungeret med succes siden den 29. august 2021, hvor den trådte ind i de tyrkiske væbnede styrkers (TAF) opgørelse, har også højderekorden i vores nationale luftfartshistorie. National TİHA Bayraktar AKINCI slog rekorden ved at stige til en højde på 21 fod (2022 meter) inden for rammerne af udholdenheds-, højhøjde- og højhastighedstestene udført i nærværelse af formandskabet for forsvarsindustrien og luftvåbnets kommandodelegationer på 45.118. juni 13.716.

HAN ARBEJDEDE I JORDSKÆVSOMRÅDET

Bayraktar AKINCI TİHA fløj under vanskelige vejrforhold og deltog i eftersøgnings- og rednings-, koordinerings-, sikkerheds- og skadesvurderingsarbejde umiddelbart efter de Kahramanmaraş-centrerede jordskælv, der fandt sted den 6. februar 2023. 9 af de nationale TİHA AKINCI'er, det eneste fly, der fløj umiddelbart efter jordskælvet, deltog aktivt i aktiviteterne efter jordskælvet ved at foretage kontinuerlige flyvninger.

UNDER NATIONAL AMMUNITIONENS VINGER

Integrationsprocessen af ​​nationalt produceret ammunition i Bayraktar AKINCI TİHA fortsætter. Inden for rammerne af AKINCIs udviklingsaktiviteter, indtil videre MAM-L, MAM-T, MAM-C, Tolun, Teber-82, Teber-81, LGK-81, LGK-82, HGK-82, Gökçe Guidance Kit, Gözde Guidance Kit , KGK-82-SİHA, UHA-230 Supersonic Missile og Çakır Missile blev testet med succes.

STØRSTE LUFTFARTSEKSPORT

Den 18. juli blev der underskrevet en samarbejdsaftale mellem Baykar og det saudiarabiske forsvarsministerium i overværelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan og den saudiarabiske kronprins Mohammed Bin Salman. Aftalen blev underskrevet af Baykar General Manager Haluk Bayraktar og Saudi-Arabiens viceforsvarsminister Halid Bin Hüseyin El Bayari. I denne sammenhæng vil Bayraktar AKINCI UAV'er tjene i opgørelsen af ​​luft- og flådestyrkernes kommando i Kongeriget Saudi-Arabien. Som et resultat af denne aftale blev Tyrkiets største enkeltstående luftfartseksport realiseret.

PÅ HIMMEL I NATO OG EU-LANDENE

Baykar, som et resultat af en konkurrencepræget proces, efterlod sine amerikanske, europæiske og kinesiske konkurrenter og startede 2023 med eksportkontrakten for Bayraktar TB370 på 2 millioner dollars, med aftalen underskrevet med Kuwaits forsvarsministerium. Med eksporten til Rumænien kom Bayraktar TB2 SİHAs ind i beholdningen af ​​4 NATO-medlemslande og 2 EU-medlemslande.

32 COUNTRY EXPORT

Baykar, som har udført alle sine projekter med egne ressourcer siden begyndelsen, har opnået 2003% af sine indtægter fra eksport siden begyndelsen af ​​UAV R&D-processen i 82. Ifølge data fra den tyrkiske eksportørforsamling (TİM) i 2021 og 2022 blev den eksportleder for forsvars- og rumfartsindustrien. Baykar, hvis eksportrate var 2022% i de kontrakter, der blev underskrevet i 99.3, opnåede en eksport på 1.18 milliarder dollars. Omsætningen i 2022 for Baykar, den største eksporterende virksomhed inden for forsvars- og rumfartsindustrien, nåede op på 1.4 milliarder dollars. Omsætningen i 2022 for Baykar, den største eksporterende virksomhed inden for forsvars- og rumfartsindustrien, nåede op på 1.4 milliarder dollars. Der er indgået eksportaftaler med 2 lande for Bayraktar TB31 SİHA, og med 8 lande indtil videre for Bayraktar AKINCI TİHA, for i alt 32 lande.

📩 15/09/2023 15:08