350 tons brokran idriftsat ved Akkuyu NPP

Ton Bridge Crane idriftsat ved Akkuyu NPP
Ton Bridge Crane idriftsat ved Akkuyu NPP

📩 09/09/2023 12:40

En brokran med en løftekapacitet på 1 tons blev sat i drift i maskinrummet på 350. Power Unit på byggepladsen for Akkuyu Nuclear Power Plant (NGS). Den elektriske dobbeltbjælkebrokran, som er den vigtigste kran i turbinebygningen, tillader løfte-, transport- og læsse- og aflæsningsoperationer under anlægs- og installationsarbejdet på atomkraftværket og i driftsfasen.

Et højteknologisk styresystem holder sammen i alt tre brokraner installeret på forskellige niveauer i maskinrummet på 1. Power Unit. Dette system eliminerer muligheden for kollisioner af kraner, kroge eller reb i alle driftsscenarier. På den øverste scene indtog to små hjulvogne og hovedbrokranen udstyret med tværstænger deres plads. Det nederste trin af møllesektionen rummer bredspændte brokraner med en løftekapacitet på henholdsvis 30 og 15 tons.

AKKUYU NUCLEAR INC. Første vicedirektør – NGS direktør for konstruktionsværker Sergei Butckikh: "Efter at alle nødvendige kontrolprocedurer er gennemført, er den første og vigtigste af de tre brokraner i turbinesektionen blevet sat i drift. Efter monteringen er afsluttet, alle kraner vil blive brugt til installation af udstyr og transport af tunge læs i maskinrummet. Under driften af ​​kraftenheden er kraner nødvendige for at organisere vedligeholdelse og reparation af turbinebygningens hoved- og hjælpeudstyr. "Livtiden for hver kran er designet til hele kraftenhedens driftsperiode, hvilket sikrer det højeste niveau af pålidelighed under design og produktion."