Arbejdet er afsluttet på den historiske Malabadi-bro

Arbejdet er afsluttet på den historiske Malabadi-bro
Arbejdet er afsluttet på den historiske Malabadi-bro

Diyarbakır Metropolitan Municipality har afsluttet landskabsarbejdet på den historiske Malabadi-bro, som er på UNESCOs tentative liste over verdenskulturarv.

Department of Parks and Gardens har afsluttet 70 procent af de landskabsarbejder, det udførte for at afsløre Malabadi-broen, der ligger inden for grænserne af Silvan-distriktet.

I projektet, hvor infrastrukturarbejdet er afsluttet og overbygningsarbejdet fortsætter, vil et cafeteria, vandresti, legeplads, observationsterrasse, gradvise siddepladser, fiskemoler og rekreative områder blive bygget i et område på 20 tusinde kvadratmeter.

I projektet, der vil appellere til alle fra 7 til 70, vil holdene plante 14 træer af 500 forskellige typer, nåletræer og bladrige, 15 buske og 361 tusind 1523 bunddækkeplanter på et areal på 2 tusind 564 kvadratmeter.

I undersøgelsen, hvor et område på 4 tusinde kvadratmeter ved kystlinjen vil blive brugt som vandresti, vil legegrupper blive placeret i en 400 kvadratmeter stor sektion, så børnene kan have det sjovt i dette område.

I projektet, hvor der vil blive bygget en 210 kvadratmeter stor observationsterrasse, så besøgende komfortabelt kan se storslået den historiske Malabadi-bro, som har den bredeste bue blandt stenbroerne, vil der også blive et cafeteria med et 40 kvadratmeter stort brugsareal. bygget.

Park- og haveafdelingen vil placere 64 siddepladser, herre- og dametoiletter, 12 borde og 22 skraldespande i de udpegede sektioner for at give borgerne mulighed for at hvile.

For at sikre en sund vækst af grønne områder vil holdene bygge en 80 kvadratmeter vandtank i det område, der er fastsat inden for projektets rammer.

📩 12/09/2023 13:30