Geotermisk brøndarbejde i Kayseri Erciyes nærmer sig sin afslutning

Geotermisk brøndarbejde i Kayseri Erciyes nærmer sig sin afslutning
Geotermisk brøndarbejde i Kayseri Erciyes nærmer sig sin afslutning

Kayseri Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç undersøgte 'Kayseri Erciyes Geothermal Well Opening'-arbejder udført af Metropolitan Municipality på Mount Erciyes. Borgmester Büyükkılıç sagde: "Testundersøgelser fortsætter. "Vi håber og tror på, at temperaturer over 35 grader, tæt på 36 grader og 5 liter vand i sekundet vil tilfredsstille os," sagde han.

Varmtvandsborearbejder iværksat af Metropolitan Municipality for at øge potentialet i Erciyes og gøre det til et attraktionscenter, der kan bruges i 12 måneder, fortsætter uafbrudt.

35,9 GRADER VARMTVANDSVENTIL ÅBNET

I Erciyes, hvor der er varmt vand på 385 grader i 35,9 meters dybde, tilstræbes det at gå ned til 420 meter og finde varmt vand over 50 grader. Som en del af undersøgelserne fortsætter test af vandet sendt til KASKI Laboratory.

Metropolitan borgmester Dr. I denne sammenhæng undersøgte Memduh Büyükkılıç det arbejde, der blev udført i boreområdet på stedet.

Borgmester Büyükkılıç blev ledsaget af AK Party Kayseri stedfortræder S. Bayar Özsoy, vicegeneralsekretær i Metropolitan Municipality Mustafa Türkmen og afdelingsledere under det tekniske besøg.

Büyükkılıç, som kontrollerede det varme termiske vand åbnet fra ventilen, sagde i sin erklæring her: "Vi er på Mount Erciyes, vi nærmer os slutningen af ​​vores arbejde med varmt vand og termisk vand."

Borgmester Büyükkılıç understregede, at næsten 36 grader varmt vand blev nået og sagde: "Testarbejdet fortsætter. Vi håber og tror, ​​at temperaturer over 35 grader, tæt på 36 grader og 5 liter vand i sekundet vil tilfredsstille os. "Held og lykke," sagde han.

Büyükkılıç takkede dem, der bidrog, og sagde: "Undersøgelser og undersøgelser fortsætter, først og fremmest vil jeg gerne takke vores Korusu-firma, som er Kayseri's stolthed."

📩 15/09/2023 13:34