Borearbejdet fortsætter for termisk turisme i Erciyes

Borearbejdet fortsætter for termisk turisme i Erciyes
Borearbejdet fortsætter for termisk turisme i Erciyes

Kayseri Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç foretog undersøgelser i Erciyes geotermiske boreområde inden for rammerne af undersøgelserne udført for at gøre Erciyes kendt for termisk turisme og for at evaluere dette potentiale. I Erciyes, hvor varmt vand kan nås på 385 meter, i lyset af tekniske data, er det nye mål fastsat til 420 meter, og det er planlagt at nå varmt vand ved en højere temperatur og højere flowhastighed.

Mens varmtvandsboring fortsætter uafbrudt af Metropolitan Municipality for at øge potentialet for Erciyes og gøre det til et attraktionscenter, der kan bruges i 12 måneder, siger Metropolitan Municipalitys borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç inspicerede arbejdet udført i denne sammenhæng på stedet.

Under det tekniske besøg hos borgmester Büyükkılıç, vicegeneralsekretær for Metropolitan Municipality og Erciyes A.Ş. Han var ledsaget af bestyrelsesformand Hamdi Elcuman, vicegeneralsekretær Ali Hasdal og Mustafa Türkmen og afdelingsledere.

“ERCIYES SKI CENTER ER VORES STOLT”

Büyükkılıç, som modtog information om den seneste situation fra afdelingsleder for landbrugstjenester Duran Safrantı og myndighederne, ønskede bekvemmelighed for personalet, der arbejder i regionen.

I sin udtalelse her sagde borgmester Büyükkılıç: "Erciyes Ski Center er vores stolthed, det er et center i verdensklasse. "For at krone dette, fortsætter vi med at arbejde flittigt på varmtvandsværker med en forståelse, der også giver et glimt af håb," sagde han.

"DET STUDIE, DER VIL GI DET STØRSTE BIDRAG TIL VORES ERCİYES"

Borgmester Büyükkılıç sagde, at de foreløbige data indikerer, at undersøgelserne af termisk vand vil resultere positivt, "Vi fortsætter vores arbejde for yderligere at afklare og afslutte dette. Jeg håber, at dette arbejde, som vil yde det største bidrag til vores Erciyes, vil resultere, som vi håber. Vi håber, at vores hoteller vil have termiske faciliteter til at yde service også om sommeren. Tillykke med det udførte arbejde. "Vi vil også gerne takke vores Korusu-firma, Kayseri's stolthed, for at udføre disse værker," sagde han.

Büyükkılıç understregede, at der er nået varmt vand i regionen, men teknisk set er arbejdet ikke afsluttet endnu og sagde: "Varmt vand er nået, det er gået længere ned, vi har set, at alle tog imod det med glæde, men arbejdet som teknisk set vil resultere i, at den måde, vi ønsker, ikke er afsluttet endnu. "Vi håber og tror, ​​at vi bliver glade," sagde han.

📩 13/09/2023 13:45