Bundslamrensningsprojekt i Izmit Bay modtog fuld karakter fra ngo'er

Bundslamrensningsprojekt i Izmit Bay modtog fuld karakter fra ngo'er
Bundslamrensningsprojekt i Izmit Bay modtog fuld karakter fra ngo'er

Forskellige organisationer fortsætter med at besøge Kocaeli Metropolitan Municipalitys Izmit Bay Bottom Sludge Cleaning-projekt, et af Tyrkiets største miljøprojekter. I denne sammenhæng undersøgte Kocaeli Frivillige Kulturorganisationer og NGO-medlemmer fra forskellige dele af Kocaeli Bottom Mud-projektet. NGO-repræsentanter og borgere, der modtog information om projektet og besøgte byggepladsen, sagde: "Metropolkommunen har iværksat et projekt, der vil redde ikke kun Izmit-bugten, men også Marmarahavet. "Vi ønsker, at det arbejde, der udføres her, skal være et eksempel for Tyrkiet," sagde han.

DE UNDERSØGTE PROJEKTOMRÅDET

Undersøgelserne af Bundmudder-projektet, som varede 3 dage i alt og blev overværet af NGO-medlemmer fra mange forskellige dele af byen, startede med præsentationen på Civilsamfundscentret i det gamle Izmit Fair Area. Inden for rammerne af præsentationen gav Mesut Önem, leder af afdelingen for miljøbeskyttelse og kontrol, information til deltagerne om projektet. Inden for rammerne af inspektionerne kom medlemmer af Kocaeli Frivillige Kulturorganisationer til byggepladsen og modtog information om det udførte arbejde og projektet. Inden for rammerne af organisationen organiseret af Afdelingen for Presse og Public Relations, Afdelingen for Forbindelser med Ikke-statslige organisationer og Afdelingen for Miljøbeskyttelse og Kontrol blev der givet detaljerede oplysninger gennem procesforløbsdiagrammet på tavlen på byggepladsen vedr. Izmit Bay Bottom Sludge Cleaning projekt, og derefter blev slammet indsamlet Spørgsmål inden for afvanding blev besvaret.

📩 17/09/2023 11:12