Erklæring om den seneste status for den berømte oplægsholder Kenan Işık

Erklæring om den seneste status for den berømte oplægsholder Kenan Işık
Erklæring om den seneste status for den berømte oplægsholder Kenan Işık

Den berømte programleder Kenan Işık blev syg i det fitnesscenter, han gik til for 9 år siden, mistede balancen og slog hovedet. Hans bedste ven annoncerede den seneste tilstand af Işık, som har kæmpet for at overleve i koma siden da.

Den tyrkiske skuespiller, oplægsholder, tidligere journalist og tidligere hovednyhedsoplæser Kenan Işık blev syg i det fitnesscenter, han gik til for 9 år siden, mistede balancen og slog hovedet som et resultat. Işık, som blev bragt til hospitalet, overlevede en fire timer lang operation, og hans liv var uden for livsfare, men han faldt i koma og var bevidstløs.

Den seneste tilstand af kunstneren, hvis behandling har stået på i 9 år, var ret nysgerrig. Selvom de lejlighedsvise nyheder og indlæg om Kenan Işıks død, som dukkede op om hans død, gjorde oprør mod hans familie, kom der triste nyheder fra hans slægtninge.

Tilstand Stabil

En ny udtalelse kom fra familie og venner til Kenan Işık, som lever bevidstløs. Det blev oplyst, at der ikke var nogen ændring i kunstnerens fysiske tilstand.

Işıks ven Ozan Zeybek sagde i sin udtalelse: "Han er meget velplejet. Sådan kender du Kenan Işık. Han barberer sit skæg hver dag og tager kosttilskud. Hos indlagte patienter opstår der ofte sår, og der opstår vægttab. Men Kenan Işık er lige som vi forlod ham. Det er meget godt passet. Ligesom det forbliver i hukommelsen. "Han er meget godt passet af sin familie," sagde han.

Beril Işık sagde også: "Der har ikke været nogen væsentlig ændring i Kenans situation siden da."

📩 11/09/2023 14:48