KOBIS blev målet for tyve, der beskadigede offentlig ejendom

KOBIS blev målet for tyve, der beskadigede offentlig ejendom
KOBIS blev målet for tyve, der beskadigede offentlig ejendom

Nogle mennesker hjemsøger Kocaeli Metropolitan Kommunes Smart Bicycle-system KOBI, overvåger stationerne og stjæler cykler, når ingen er i nærheden. Skader forårsaget af personer, der brød låsene og stjal cyklen fra stationen på 5 sekunder; Det kræver reparationer, der tager timer eller endda dage. Disse mennesker slipper dog ikke afsted med den skade, de forårsager, de bliver opdaget gennem sikkerhedskameraer, og der bliver anlagt en offentlig retssag mod dem.

KOBIS VAR TYVENES MÅL

Kocaeli Metropolitan Municipality har implementeret Kocaeli Smart Bicycle System (KOBİS) for at lette byadgang, skabe mellemliggende faciliteter, der nærer offentlige transportsystemer og tilskynde til brugen af ​​et miljømæssigt og bæredygtigt transportmiddel. KOBIS, som reagerer på transportkrav fra tusindvis af mennesker hver dag for et lille beløb, er for nylig blevet målet for tyve, der beskadiger offentlig ejendom.

DET TAR DAGE AT REPARERE

Personer, der overvåger KOBIS-stationerne, stjæler cyklerne ved at bryde låsedelene med brutal kraft og forlade stedet, når der ikke er nogen i nærheden. Enkeltpersoner beskadiger KOBIS' cykelparkeringsenheder, låseanordningen på cyklen og cyklen inden for få sekunder. De stjålne cykler blev senere fundet ødelagte og alvorligt beskadigede. Reparationen af ​​cykler, der er beskadiget af tyve på få sekunder, kræver timer eller endda dage i cykel- og stationsvedligeholdelses- og reparationsværkstedet.

STARTER JURIDISK SØG

Der indledes retssager mod personer, der skader det SMV-system, som borgerne bruger hver dag. Billederne, der viser skaderne forårsaget af disse mennesker, fik KOBI, som blev overvåget 24 timer i døgnet med sikkerhedskameraer, til at give op. Personerne identificeres ud fra billederne, og der indledes retssager mod dem af Metropolitan Kommunes juridiske rådgivningskontor.

DE KAN IKKE SLÅ AF DET

I cykel- og stationsvedligeholdelses- og reparationsværkstedet etableret af Kocaeli Metropolitan Municipality Transportation Department, bliver hver hændelse på stationerne registreret øjeblik for øjeblik med sikkerhedskameraer. I denne sammenhæng identificeres personer, der beskadiger cykler og stationer, og der tages retslige skridt mod dem. For at minde om, at cykler er offentlig ejendom, ønsker myndighederne, at borgerne skal være forsigtige, når de bruger cykler og ikke beskadiger dem ved at bruge dem som deres egen ejendom.

📩 17/09/2023 10:56