Du kan hurtigt få adgang til sjove spil med ROBLOX!

Hent roblox

📩 30/09/2023 12:27

Introduceret til verden i 2006 af Roblox Corporation, ROBLOX er en online spilleplatform. Roblox, som også er en platform til at skabe spil, er tilgængelig gratis.

Stigende popularitet med pandemien RobloxDet blev annonceret, at det har mere end 2020 millioner aktive månedlige brugere siden 164. I Roblox, hvor programmeringssproget Lua og objektorienteret programmering bruges, bruges den proprietære Roblox Studio-motor. For at udvikle spil skal du installere Roblox Studio på din enhed. Roblox tilbyder support til mange sprog, herunder tyrkisk, og producerer mere end 20 millioner spil om året, hvoraf de fleste er skrevet af børn. Det virker på Xbox One, Windows, iOS, Android og MacOS-systemer.

Roblox-spillet, som blev fundet vellykket af spilkritikere, kan spilles som enkeltspiller og multiplayer. Du kan bygge en ny virtuel verden med simulationsspillet Roblox. Der er forskellige spilstile på platformen, hvor en ny verden, der ligner Minecraft, kan skabes. MinecraftMed dine venner på platformen, der tilbyder et mere socialt miljø, i modsætning til sohbet Du kan. Du skal oprette en medlemskonto i Roblox, hvor personer under 8 år ikke kan blive medlemmer. Udviklingen af ​​kreativitet opmuntres i softwaren, som omfatter forskellige spilkategorier.

Du kan købe spilvalutaen Roboux, som er påkrævet i betalte spil eller køb i spillet. Det giver spillerne chancen for at tjene penge på de spil, de udvikler. Du kan skabe din egen virtuelle verden i spil, som du kan se fra førstepersonskameraet og dele den med dine venner. Takket være støtten til kunstig intelligens i applikationen kan du udvikle spil med mere avancerede funktioner. I Roblox, hvor sikkerhed tillægges vægt, forsøges børn at blive beskyttet med ekstra funktioner såsom forældrekontrol. Du kan købe tøj og andre ting med Roboux på platformen, hvor du kan personliggøre dine karakterer kaldet avatarer.

Tyrkiets software- og spilside for at lære de mest populære virtuelle verdensspil, krigsstrategispil og racerspil i verden, især Roblox og Minecraft, og for at få den opdaterede version. Download herDu kan besøge .

Minimum systemkrav til Roblox;

• Windows 95, Vista, XP, 7, 8, 10 (32-64 bit
• Intel / AMD 2.4 GHz Dual Core
• kompatibelt lydkort
• 1 GB lagerplads
• 1 GB RAM
• DirectX 9
• NVIDIA FX 5500 / ATI Radeon 9500 grafikkort