Godt nyt om en lønforhøjelse for betalte lærere og masterinstruktører

Godt nyt om en lønforhøjelse for betalte lærere og masterinstruktører
Godt nyt om en lønforhøjelse for betalte lærere og masterinstruktører

Præsident Recep Tayyip Erdoğan meddelte, at der vil være en yderligere stigning på cirka 25 procent i ekstra timeløn for betalte lærere og masterinstruktører og en stigning på omkring 26-27 procent i udenlandsk valuta for stipendier til postgraduate studerende.

Præsident Erdoğan sagde: "Vi udnævnte 80 procent af de lærere, der arbejder i øjeblikket. Ud over det rekordhøje antal ansættelser implementerede vi lærerprofessionsloven og tildelte yderligere økonomiske og økonomiske rettigheder til vores lærere. Nu tager vi et skridt hen imod vores mesterlærere og dem, der arbejder i officielle uddannelsesinstitutioner tilknyttet vores ministerium for yderligere undervisningsgebyrer. Vi vil forhøje disse brødres ekstra timegebyrer for disse brødre med cirka 25 procent. Dermed hæver vi månedslønnen med 2023 procent i 91. Vi øger også vores kandidatstuderendes stipendier med National Education-stipendier til forskellige satser afhængigt af forholdene i de lande, hvor de studerer. Vi har foretaget en gennemsnitlig stigning på omkring 26-27 procent i stipendier i fremmed valuta. Jeg håber begge vores gode nyheder vil være gavnlige." sagde.

📩 15/09/2023 13:00