Hjemmehjælp indsat på konti

Hjemmehjælp indsat på konti
Hjemmehjælp indsat på konti

Minister for familie og sociale tjenester Mahinur Özdemir Göktaş meddelte, at de har indsat i alt 2.8 milliarder TL hjemmeplejehjælp på konti i denne måned for at yde økonomisk støtte til fuldt afhængige borgere med behov for pleje og deres familier.

Minister Mahinur Özdemir Göktaş mindede om, at Home Care Assistance, en af ​​de vigtigste familieorienterede plejeservicemodeller, der tilbydes af ministeriet, blev lanceret i 2006 med ideen om at støtte handicappede personer primært med deres familier. Göktaş udtalte, at med hjemmehjælp beskyttes familiens integritet ved at støtte borgere, der tager sig af deres fuldt afhængige slægtninge med behov for pleje.

Minister Göktaş sagde, at 5.097 TL pr. modtager betales månedligt inden for rammerne af hjemmeplejehjælp, sagde minister Göktaş: "Denne måned har vi deponeret i alt 2.8 milliarder TL hjemmeplejehjælp på konti for fuldt afhængige borgere og deres familier med behov for pleje . I øjeblikket nyder 566 tusinde borgere godt af hjemmehjælp. Inden for rammerne af vores Turkey Century Vision anser vi det som ministerium for meget vigtigt, at rettighedsbaseret social bistand på handicapområdet er bæredygtig med en gennemsigtig forståelse. I denne sammenhæng vil vi fortsat nå alle medlemmer af samfundet med de holistiske og retfærdige sociale servicemodeller, vi har udviklet inden for rammerne af vores vision om et samfund, der ikke efterlader nogen. "Jeg håber, at betalingerne vil være til gavn for alle vores handicappede borgere og deres familier." Han brugte sine udtryk.

📩 14/09/2023 13:43