İGA Istanbul Lufthavn, Europas bedste, mest behagelige, reneste lufthavn

İGA Istanbul Lufthavn vendte tilbage med en pris fra Sydkorea
İGA Istanbul Lufthavn vendte tilbage med en pris fra Sydkorea

İGA Istanbul Lufthavn blev kåret som "Europas bedste lufthavn i kategorien over 40 millioner passagerer" og "Europas bedste lufthavn" i prisen for lufthavnsservicekvalitet (ASQ), arrangeret af Airports Council International (ACI) og betragtes som blandt de mest prestigefyldte priser i luftfartsindustrien. Den opnåede stor succes ved at blive anset for at være værdig til titlerne "Pleasant Airport" og "Europe's Cleanest Airport".

IGA Istanbul Airport, som er blevet tildelt fortløbende internationale priser af velrenommerede institutioner som en af ​​de bedste lufthavne i verden, blev hædret med tre priser ved prisoverrækkelsen, der blev afholdt inden for rammerne af International Airports Council Customer Experience Global Summit - ACI Customer Experience Globalt topmøde afholdt i Incheon, Sydkorea den 4.-7. september 2023. blev anset for at være værdig til priser i forskellige kategorier.

I priserne givet inden for rammerne af Airport Service Quality ASQ-programmet udført af ACI, blev İGA Istanbul Airport kåret som "Europas bedste lufthavn i kategorien over 40 millioner passagerer", "Europas mest behagelige lufthavn" og "Europas reneste lufthavn". " valgt. Ved prisoverrækkelsen blev priserne overrakt til İGA Istanbul Lufthavns CEO Kadri Samsunlu.

İGA Istanbul Lufthavn efterlod sig også endnu en milepæl i sin kundetilfredshedsorienterede servicetilgang ved at nå niveau 12 på 3 måneder inden for rammerne af International Airports Council - Customer Experience Accreditation.

Kadri Samsunlu, administrerende direktør for İGA Istanbul Lufthavn, som var taler i panelet med titlen "Lederskab påkrævet for at etablere en kundefokuseret kultur" organiseret inden for rammerne af topmødet, besvarede spørgsmålet "kapacitet" på spørgsmålet om, hvad der er mest vigtig faktor, som en lufthavn bør have for kundetilfredsheden.

Samsunlu understregede, at en af ​​de vigtigste faktorer for passagertilfredshed er kapacitetstilstrækkelighed, ud over fordelen ved İGA Istanbul Lufthavn i denne henseende; Han udtalte, at det skiller sig ud i passagertilfredshed takket være dets detailmix, rastepladser, mad- og drikkevarediversitet, kultur, kunst og underholdningsmuligheder såsom lufthavnsmuseet og udstillingsområder.

Samsunlu sagde: "Vores mål er; At nå toppen af ​​Customer Experience Accreditation, det vil sige 12. niveau, hurtigst muligt, hvor vi steg til 3. niveau inden for 5 måneder. Det kan være ret svært at opnå dette i lufthavne, der har interessenter og er globale knudepunkter, men jeg har fuld tro på, at vi kan opnå dette. For at tage faste skridt mod dette mål, som İGA, skal vi handle sammen med vores flagflyselskab THY, DHMI og alle vores interessenter. Mens der sigtes mod toppen med hensyn til kundeoplevelse; "Vores primære motivation er at få vores passagerer til at føle sig 'værdsat'."

ACI uddeler lufthavne i forskellige kategorier baseret på passagertilfredshedsscore i undersøgelsen Airport Service Quality (ASQ), en global forskningsundersøgelse baseret på interviews med passagerer under deres rejser.

I undersøgelsen udført med 465 tusinde mennesker på verdensplan inden for rammerne af ASQ-programmet, blev passagerer, der bruger lufthavne, spurgt om faktorer som check-in, nem navigation, renlighed, shopping og spisning.

ACI Customer Experience Global Summit, en af ​​verdens førende lufthavnsbegivenheder med fokus på kunde- og medarbejderoplevelse, tilbyder unikke muligheder for at lære af brancheledere og administrerende direktører om deres visioner og lufthavnsoplevelsesstrategier.

Mere end 500 ledende lufthavnsledere, kundeoplevelsesprofessionelle og relevante virksomhedsledere deltager i begivenheden. Ved arrangementet, som også giver mulighed for at opdage kundeoplevelsesprodukter, tjenester og teknologier, fremviser deltagerne deres løsninger til at forbedre passageroplevelsen.

📩 12/09/2023 10:41