IETT, som transporterer 4 millioner passagerer om dagen, øgede antallet af flyvninger

IETT, som transporterer millioner af passagerer om dagen, øgede antallet af flyvninger
IETT, som transporterer millioner af passagerer om dagen, øgede antallet af flyvninger

Med omkring 4 millioner passagerer om dagen i Istanbul, har IETT øget sit antal flyvninger. IETT, som har etableret inspektionsstationer efter TÜVTÜRK-standarder med de investeringer, det har foretaget i de sidste fire år, øgede sine uafbrudte flyvninger til 98 procent.

IETT, som tilbyder offentlige transportaktiviteter overalt i Istanbul med cirka 10 personale, udfører 55 forskellige ture om dagen. Mens den kører 655 tusinde km om dagen med busser, metrobus, adabus, adamini og nostalgiske sporvogne i sin flåde, når dette tal op til 1 million 255 tusinde km med de private offentlige busser.

IETT har også bestilt sine nye værker til den perfekte afslutning af disse 55 tusinde rejser, den har planlagt.

4 FORSKELLIGE INSPEKTIONSSTATIONER BLEV ETABLERET PÅ 10 ÅR

I den foregående periode blev IETT-køretøjer kun inspiceret på TÜVTÜRK-stationer. Nu, ud over den periodiske inspektion og vedligeholdelse af alle køretøjer i både IETT-flåden og den private offentlige busflåde, bliver køretøjerne underkastet detaljeret inspektion på TÜVTÜRK-standardinspektionsstationerne etableret af IETT i dets egne garager.

Mere end 4 detaljerede inspektioner blev udført alene i 10 på disse inspektionsstationer, som blev etableret på 2022 forskellige steder i de sidste 11 år.

TRIP TASTE ØGET

Takket være de inspektioner, der udføres på mange forskellige parametre, fra passagerinformationsskærme i køretøjer til bremsesystemer, kan fejlfunktioner i køretøjerne, der kan opstå under turen, forhindres.

Takket være disse bestræbelser fra IETT oversteg flyrealiseringsraten, som var 2018 % i 96, 98.1 %.

📩 11/09/2023 10:02