Ingen bud på Kartepe-svævebaneparkeringsudbud

Ingen bud på Kartepe-svævebaneparkeringsudbud
Ingen bud på Kartepe-svævebaneparkeringsudbud

Inden for rammerne af Kartepe-svævebaneprojektet vil der blive bygget en parkeringsplads til 598 køretøjer i startområdet for svævebanen. Udbuddet blev annulleret på grund af mangel på tilbudsgivere i det parkeringsudbud, der blev afholdt i dag.

Inden for rammerne af Kartepe-svævebaneprojektet vil hovedstadskommunen bygge en parkeringsplads til 598 køretøjer i området. Projektudbuddet fandt sted i dag kl. 11.00 i Hovedstadskommunens Udbudshal. Udbuddet blev annulleret af udbudskommissionen indkaldt under formandskab af Metropolitan Municipality Rail Systems filialdirektør Fatih Gürel, da der ikke var nogen tilbudsgivere. På grund af manglen på tilbudsgivere blev den omtrentlige pris for parkeringspladsbyggeriet ikke oplyst. Det forventes, at udbuddet afholdes igen i de kommende dage.

365 SKAL FØLGES I DAG

Efter levering på stedet planlægges Kartepe-kabelbaneparkeringsprojektet afsluttet inden for 365 dage. Med parkeringspladsen placeret lige under startpunktet for svævebanen, vil borgere, der kommer for at benytte svævebanen, kunne efterlade deres køretøjer på parkeringspladsen. Hovedstadskommunen har med dette projekt til formål at forhindre den trængsel, der vil opstå på svævebanevejen.

📩 15/09/2023 12:47