Karsan fastholder sin lederskab på markedet for elektriske køretøjer i Europa

Karsan fortsætter sit lederskab på markedet for elektriske køretøjer i Europa
Karsan fortsætter sit lederskab på markedet for elektriske køretøjer i Europa

Karsan, som spiller en førende rolle i elektrificeringen af ​​Europas transportinfrastruktur, fortsætter med at afspejle de succeser, det har opnået med sine innovative modeller i sine eksportdata.

I denne sammenhæng modtog Karsan en pris i sølvkategorien ved "Export Champions Awards" arrangeret af Automotive Industry Exporters Association (OİB). Karsan's administrerende direktør Okan Baş sagde, at Karsan fortsætter med at forny den europæiske offentlige transport med elektriske og autonome køretøjer, "Efterspørgslen efter vores gennemprøvede produkter stiger dag for dag. Som et naturligt resultat af dette fortsætter stigningen i vores eksport. Stigningen i vores eksport bidrager væsentligt ikke kun til vores brand, men også til stigningen i Türkiyes eksport. "Vi vil fortsætte med at øge vores magt i eksporten ved at bringe vores succes i Europa til Nordamerika og Japan med vores nye og innovative produkter," sagde han.

Karsan fortsætter med at tage store skridt mod at blive et globalt brand med visionen om "One Step Ahead in the Future of Mobility", og styrker sin position i Tyrkiets eksport med sine innovative produkter udviklet med den nyeste teknologi. Karsan, som spiller en førende rolle i elektrificeringen af ​​Europas transportinfrastruktur, fortsætter med at klatre hurtigt på eksportranglisten med sine markedsledende modeller. I denne sammenhæng modtog Karsan en pris i sølvkategorien ved "Export Champions Awards" arrangeret af Uludağ Automotive Industry Exporters Association (OİB).

Karsan blev præmieret i kategorien sølv

Karsan Automotive formåede at bestige 65 trin i år ved arrangementet arrangeret af OİB hvert år, hvor virksomhederne med årets højeste eksport i bilindustrien bliver belønnet.

Karsan, der udfører næsten 90 procent af Tyrkiets elektriske minibusser og busseksport, modtog en pris i kategorien sølv ved "Export Champions Awards" med sin eksportsucces. Karsan CEO Okan Baş sagde: "Som Karsan udvikler vi Europas offentlige transportinfrastruktur. med vores elektriske og autonome køretøjer." Vi fortsætter med at forny. Efterspørgslen efter vores gennemprøvede produkter stiger dag for dag. Som et naturligt resultat af dette fortsætter stigningen i vores eksport. Stigningen i vores eksport bidrager væsentligt ikke kun til vores brand, men også til stigningen i Türkiyes eksport. "Vi vil fortsætte med at øge vores magt i eksporten ved at bringe vores succes i Europa til Nordamerika og Japan med vores nye og innovative produkter," sagde han.

Karsan er leder af e-ATAK og e-JEST Europe

Okan Baş sagde, at Karsan fortsætter sin innovation i sektoren ikke kun med elektriske køretøjer, men også med højteknologiske produkter, "Vi fortsætter med at lede sektoren med vores autonome og brintmodeller. I de sidste 5 år har vi bidraget til Europas transformation af elektrisk mobilitet med vores udviklingsrejse, der startede med e-JEST og fortsatte med e-ATAK, Autonomous e-ATAK, 10-12-18 meter e-ATA familie og endelig e- ATA Hydrogen Vi leder. En af vores gennemprøvede modeller, den 100 procent elektriske e-JEST, har været markedsleder i Europa i 3 år i træk. Ligeledes er e-ATAK blevet markedsleder i Europa i 2 på hinanden følgende år. "Vi vil fortsætte med at være et skridt foran i fremtidens mobilitet med vores nye og innovative produkter," sagde han.

📩 16/09/2023 12:03