Ministeriet for familie og sociale tjenester arrangerer 'familieworkshop' i 81 provinser

Ministeriet for familie og sociale tjenester arrangerer 'Familieworkshop' i provinsen
Ministeriet for familie og sociale tjenester arrangerer 'Familieworkshop' i provinsen

Ministeriet for Familie og Sociale Tjenester arrangerer en "Familieworkshop" under koordinering af 81 provinsdirektorater for at beskytte, styrke og øge familiens sociale velfærd.

Ministeriet fortsætter sit arbejde inden for socialpolitikker og serviceydelser til enkeltpersoner, familier og samfund med forståelsen af ​​staten, der henter sin magt fra nationen. I denne sammenhæng afholdes "Familieworkshops" i 81 provinser for at bidrage til ministeriets indsats for at identificere og løse sociale problemer i Tyrkiet og for at beskytte, styrke og øge familiens sociale velfærd.

Ifølge ministeriets opgørelse, "Familie, Ligestilling og Retfærdighed", "Familie, Social Udvikling og Velfærd", "Familie", "Familie, Ligestilling og Retfærdighed", "Familie, Social Udvikling og Velfærd", "Familie, Equality and Justice" workshops vil fortsætte indtil den 81. september 22 med deltagelse af universiteter, akademikere, ikke-statslige organisationer og offentlige institutioner og organisationer under koordinering af 2023 provinsdirektorater. , Livslang udvikling og læring", "Familie, miljø og Klima", "Familie, teknologi og digitalisering", "Familieorienterede sociale tilbud" diskuteres.

Den familieorienterede socialservicemodel vil blive styrket

Under disse emner diskuteres lovgivning, praksis vedrørende familiestyrkelse og områder, der skal forbedres i denne henseende, politikker, der kan udvikles til harmonisering af arbejds- og familieliv, og undersøgelser af, hvordan man kan udvide omfanget af sikring af rettigheder og ansvar vedrørende beskyttelse af familien drøftes.

Yderligere foranstaltninger, der kan træffes for at støtte familier økonomisk og socialt, og hvilken økonomisk og social støtte, der bør ydes for at fremme etableringen af ​​nye familier, diskuteres.

I workshopperne diskuteres de elementer, der skal sætte familien i stand til at etablere deres relationer på solidt grundlag, og hvad der kan gøres for at øge samfundets bevidsthed om ægteskab og familieliv.

Spørgsmål, der vil øge familiernes bevidsthed og bevidsthed i tilfælde af katastrofer og nødsituationer og sikre, at familier er forsigtige med klimaændringer, diskuteres også.

Den bevidste brug af teknologi til at beskytte og styrke familien og skabelsen af ​​værktøjer til at sikre brugen af ​​den teknologiske udviklingsproces til fordel for familien, øge familiemedlemmernes kapacitet til bevidst mediebrug og tilskynde til familievenlige produktioner diskuteres.

I værkstederne, hvor problemer og forslag i familieorienteret socialservicepraksis diskuteres, diskuteres undersøgelser, der skal gennemføres for at styrke socialservicemodellen og øge familiernes adgang til sociale ydelser.

"Vi ønsker at yde bedre service til vores borgere"

Minister for familie og sociale tjenester Mahinur Özdemir Göktaş udtalte i sin erklæring, at de startede familieværksteder i 81 provinser for at imødekomme behovene og forventningerne fra alle dele af samfundet og sagde:

”Vi sigter mod at yde bedre service til vores borgere ved at komme sammen med alle dele af samfundet, der leverer tjenester inden for familie- og samfundsområdet. Familie kommer først. I denne sammenhæng vil vi definere den vision, der fokuserer på familien i vores land. "Som ministerium vil vi fortsætte vores arbejde for at beskytte og styrke familien med forståelsen af ​​'Stærk Individ, Stærk Familie, Stærk Tyrkiet' for det tyrkiske århundrede."

📩 17/09/2023 11:40