Nye horisonter for samarbejde mellem transportvirksomheder i Novosibirsk-regionen i Rusland inden for internationale transportkorridorer

📩 30/09/2023 13:26

Deltog i Iran International Railway Transport Fair afholdt i Teheran (Islamisk Republik) mellem 26.-29. september 2023. Følgende virksomheder var inkluderet i delegationen for Novosibirsk-regionen i Rusland: AllianceTransTorg LLC, TamKon JSC, JSC "Eurosib SPB - Transportation Systems" filial i Novosibirsk-regionen - "Eurosib Terminal Novosibirsk LLC", Napravleniye Sever LLC, Sibirskaya zernovaya companiya» LLC ” og Siberia Maritime, Transport and Shipping Companies Association (STELS). Inden for rammerne af dette erhvervsprogram blev der afholdt mere end 70 B2B-møder, og der blev underskrevet fire samarbejdsaftaler mellem russiske virksomheder og iranske partnere. Den 25. september 2023 besøgte repræsentanter for transportvirksomheder i Novosibirsk-regionen i Rusland to havne i Anzali og lærte om infrastrukturen, mens de diskuterede udsigterne for udviklingen af ​​den nye "nord-syd" internationale transportkorridor. Det vil forbinde Rusland med Indien, Iran og andre nabolande (elleve lande i alt), diskutere og diskutere. Byggeriet af nord-syd jernbanelinjen vil mere end fordoble transportafstanden og vil også reducere omkostningerne ved containertransport betydeligt, da omkostningerne ved søtransport gennem Suez-kanalen er højere. Deltagelse i Iran International Railway Transport Fair gav en platform for virksomheder i Novosibirsk-regionen i Rusland til at udveksle erfaringer inden for transport og etablere nye forretningsforbindelser med iranske partnere samt fremme deres kapaciteter og kapaciteter inden for transport. At organisere sådanne begivenheder på lang sigt vil bidrage både til at styrke de økonomiske forbindelser og danne nye strategiske partnerskaber. Organiseringen og realiseringen af ​​denne forretningsrejse til Iran blev foretaget af økonomiministeriet i Novosibirsk-regionen i Rusland.

det er