Offentlig transportuddannelse for studerende fra IETT

Offentlig transportuddannelse for studerende fra IETT
Offentlig transportuddannelse for studerende fra IETT

📩 23/09/2023 13:14

Det sigter mod at give undervisning i offentlig transport til 1 million studerende i Istanbul med uddannelsesbussen, der er udarbejdet af IETT til studerende, som også omfatter den nye generation af transportsystemer. Eksperimentel træning vil også blive tilbudt inden for miljøvenlige brændstoffer, energibesparelser, bæredygtig transport og bymobilitet.

IETT General Directorate og Istanbul Development Agency, datterselskaber af Istanbul Metropolitan Municipality, implementerede Sustainable Mobility Training Center Project. Inden for projektets rammer blev der bygget en træningsbus understøttet af simuleringer og animationer.

Ud over reglerne for offentlig transport og fodgængertransport startede uddannelsesbussen, som beriger den med eksperimentsæt og visuelle elementer om emner som ny generation af transportsystemer, miljøvenlige brændstoffer, energibesparelser, bæredygtig transport og mobilitet i byer, sine uddannelsesaktiviteter i skolerne for den akademiske periode 2023 - 2024.

MÅLET ER EN MILLION STUDENTER

Målet for undervisningsaktiviteterne, som til dato har nået 12 elever fordelt på 2 skoler, er at nå 200 million elever. İETT General Manager İrfan Demet deltog også i uddannelsen, som blev afholdt på Avcılar İnönü Secondary School og tiltrak stor interesse fra eleverne.

IETT VIL ØGE ELEKTRISKE BUSSER

Med İrfan Demet sohbet Studerende krævede, at antallet af 100 procent elektriske, miljøvenlige busser, der blev sat i drift af IETT i Istanbul, blev øget. Demet gav også den gode nyhed, at de vil sætte mange elbusser i drift i den kommende periode.