Produktionen af ​​den nye Hyundai Kona Electric er startet

Ny Hyundai Kona Electric ()
Ny Hyundai Kona Electric ()

Hyundai startede produktionen af ​​den nye Kona Electric på Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) fabrikken med base i Tjekkiet.

HMMC planlægger at producere 21 tusind enheder af Kona Electric i det første år. Med denne udvikling fortsætter Hyundai med at arbejde hen imod sit mål om kun at sælge nul-emissionskøretøjer i Europa inden 2035.

Anden generation Kona tilbyder fortsat en klasseledende produktserie med avancerede sikkerheds- og komfortfunktioner med EV-versionen. Udover denne nye model vil Hyundai også introducere 2030 nye Hyundai EV-modeller på markedet inden 11.

Hyundai fortsætter med at vise sit engagement over for sine kunder i hele Europa ved at producere i Europa. Den første generation af Kona Electric, produceret i Hyundais Ulsan-anlæg i Sydkorea, er nu strategisk flyttet til en fabrik i Europa med den nye model. Denne strategiske beslutning forkorter leveringstiderne betydeligt for kunder i Europa.

Ny Hyundai Kona Electric

HMMC vil eksportere Kona Electric-modellen til mere end 40 lande, herunder Tyrkiet. Produktionsmængden af ​​Kona Elektrik, som vil udgøre 15 procent af den samlede produktion af anlægget, vil stige over årene. Hyundai Kona Elektriks møde med tyrkiske forbrugere finder sted i årets sidste kvartal.

Ny Hyundai Kona Electric ()

📩 16/09/2023 12:35