Qatar fokuseret på Antalya Havn for krydstogtsturisme

Qatar fokuseret på Antalya Havn for krydstogtsturisme
Qatar fokuseret på Antalya Havn for krydstogtsturisme

Den Qatarske delegation fokuserede på Antalya Port for Cruise Tourism. Delegationen fra QTerminals Antalya, Tyrkiets førende kommercielle fragt- og krydstogthavn, og Qatar delte gensidigt deres viden og erfaringer vedrørende krydstogtsturisme, en af ​​de vigtigste dele af turistindustrien rundt om i verden.

Delegationen bestående af Qatars toldembedsmænd, Qatar Tourism Office, Qatars indenrigsministerium og Doha Port-embedsmænd besøgte QTerminals Antalya Port, og der blev afholdt diskussioner især om krydstogtsturisme.

QTerminals Antalya, Tyrkiets førende kommercielle fragt- og krydstogthavn, var vært for en delegation bestående af Qatars toldembedsmænd, Qatar Tourism Office, Qatars indenrigsministerium og Doha Port embedsmænd. QTerminals Antalya embedsmænd og delegationen fra Qatar udvekslede oplysninger om funktionerne i den stadigt skiftende og udviklende krydstogtturisme og de vigtige punkter at overveje. Delegationen gik også om bord på de to vigtige skibe inden for krydstogtsturisme, Seabourn Encore og Spirit Of Discovery, og foretog detaljerede undersøgelser af krydstogtturismen.

"Vi er blandt de vigtige repræsentanter for krydstogtsturismen"

QTerminals Antalya Port General Manager Özgür Sert sagde: "Vi er meget glade for at være vært for delegationen bestående af Qatars toldembedsmænd, Qatar Tourism Office, Qatar Ministerium for Indre Anliggender og Doha Port embedsmænd i QTerminals Antalya Port. Vi er blandt de vigtige repræsentanter for vores industri inden for krydstogtsturisme med vores nødvendige infrastruktur, store og moderne terminaler og tilstrækkelig kapacitet. Mens Doha Port er et centrum for attraktion for besøgende på den persiske golfkyst, skiller den sig også ud som en vigtig havn for krydstogtskibe. Vi udvekslede information om krydstogtsturisme med vores gæster fra Qatar, et nyt attraktionscenter med hensyn til krydstogtsturisme. Vi tager også til Doha Havn i den kommende periode. Vi tror på, at dette samspil mellem de to havne vil være meget positivt for udviklingen af ​​sektoren. I dag er overførsel af 'knowhow' mellem virksomheder uundværlig for at opnå og fastholde konkurrencefordele. For at vokse i sektoren er det nødvendigt at bruge denne værdifulde informationskilde effektivt. I dag er Antalya Havn på et punkt, hvor den stolt annoncerer sit navn i den maritime og turisme verden. "Vi tror på, at QTerminals Antalya, som er på et vigtigt punkt i sin sektor, vil være et større eksempel for verden, og vi arbejder for dette."

📩 15/09/2023 13:53