Rekordgængere KadıköyMindes Barış Manço i

Rekordgængere KadıköyMindes Barış Manço i
Rekordgængere KadıköyMindes Barış Manço i

Istanbul Kadıköy Ved arrangementet arrangeret af kommunen for syvende gang i år, bliver pladerne vendt til minde om Barış Manço. Ud over befolkningen i Istanbul viser rekordgængere fra mange byer i Tyrkiet stor interesse for begivenheden.

Kadıköy Kommunen fortsætter i år med at bringe Istanbuls vigtigste pladebutikker sammen med pladesamlere og stamgæster. Kadıköy I den to-dages begivenhed, som vil finde sted i haven til kommunens centrale bygning i Hasanpapaşa, vil pladerne i år blive præsenteret af doyens af anatolsk rockmusik; Det vender tilbage til hukommelsen om sangeren, komponisten og sangskriveren Barış Manço. Arrangementet, hvor pladeelskere kan finde adgang til mange gamle og nye plader, omfatter også koncerter, interviews, autografsessioner og DJ-optrædener. Arrangementet, hvor 44 af Istanbuls vigtigste pladebutikker åbnede stande. KadıköyUd over borgerne viser borgere fra forskellige distrikter i Istanbul og andre provinser stor interesse. Blandt dem, der besøgte standene på arrangementets første dag, var mange navne såsom den berømte dirigent Somer Sivrioğlu, Murat Ertel, et af de stiftende medlemmer af Baba Zula, musikforfatteren og historikeren Murat Meriç, og Taner Öngür, en af ​​de legender fra Moğallar-gruppen.

Første gang i Istanbul Kadıköy På den første dag af arrangementet arrangeret af Kommunen Kadıköy Kommunens børnekunstcenters lærere og elever sang også sange i navnet Barış Manço. Derudover var en udstilling bestående af værker med navnene på Barış Manço-sange udarbejdet af 10 forskellige illustratorer også inkluderet i eventområdet. Barış Manço-udstillingen med titlen "I Don't Know How to Explain It" vil fortsat være åben for besøgende i to dage.

Kadıköy Mens DJ-optrædener fortsætter på den sidste dag af Record Days, vil "Barış Manço 20.00 Commemoration Concert" blive afholdt kl. 2023, med berømte navne som Cahit Berkay, Emrah Karaca og Deniz Tekin. Kadıköy Rekorddage vil være åbne for besøgende mellem 12.00-22.00 på lørdage og søndage.

Odabaşı: Vi samler fortiden og fremtiden

Kadıköy Taler på rekorddage Kadıköy Borgmester Şerdil Dara Odabaşı sagde: "Hver dag har vi en ny begivenhed. KadıköyVi står foran befolkningen, befolkningen i Istanbul. I år er vores tema Barış Manço. Vi arrangerer den 7. Hvert år arrangerer vi rekorddage til minde om en af ​​vores kunstnere og med hans tema. Næsten alle pladebutikker i Istanbul er her. "Sammen med dem introducerer vi vinyl til den nye generation og bringer fortiden sammen med fremtiden," sagde han.

Den berømte kok Somer Sivrioğlu, der deltog i rekorddagene, sagde:KadıköyJeg bor i . Jeg er interesseret i plader. Det var derfor, vi kom, da vi hørte det. Jeg prøver at samle jazzplader. Det blev bygget til minde om Barış Manço, en beboer i vores kvarter. Borgerne skal bestemt komme. "Vejret er meget rart, miljøet er meget rart," sagde han.

For at forklare vigtigheden af, at pladebutikker og pladeelskere kommer sammen, sagde den berømte musikskribent og kritiker Murat Meriç: "Det er meget vigtigt, at det er til minde om Barış Manço. "Det er virkelig rart at være her i dag til minde om ham, ellers er hvert møde en mulighed for at møde vores venner fra hele Tyrkiet, som samler eller sælger plader, selvom det kun er en gang om året," sagde han.

Murat Ertel, en af ​​grundlæggerne af Zen- og Babazula-bandene, udgav også pladerne fra sin "Zen at Bakırköy Mental Hospital"-koncert på den 7. Festival i Tyrkiet for første gang. Kadıköy Han skrev under på Record Days. Til rekorddagene organiseret til minde om Barış Manço Kadıköy Ertel takkede kommunen og sagde: "Jeg tror, ​​at Barış Manço og hans venner, de mennesker, der skabte anatolisk pop- eller rockmusik i 1960'erne, aldrig er blevet glemt. Det er meget vigtigt, at det holdes i live og huskes. Mange tak til kommunen. "Kulturen er meget langsigtet, så dette bør gentages hvert år på lang sigt," sagde han.

Metin Karaman, hvis pladebutik hedder Dönence, en af ​​Barış Manços populære sange, sagde "7. Kadıköy Jeg deltager i Record Days for anden gang. Som det fremgår af navnet på min butik, Dönence Plak, kaldte jeg den dette på grund af min beundring for Barış Manço. Barış Manço er en meget anderledes kultur. Vi levede vores barndom med ham. Vi er meget glade for, at Barış Manços navn blev givet specifikt til denne dag. Kadıköy "Jeg lykønsker kommunen," sagde han.

📩 17/09/2023 10:43