SARSILMAZ udstiller mere end 2023 produkter på DSEI 70

SARSILMAZ udstiller mere end sine produkter på DSEI
SARSILMAZ udstiller mere end sine produkter på DSEI

SARSILMAZ tog plads på DSEI 2023, som er blandt forsvarsindustriens vigtigste messer, og hvor internationale industriledere dukkede op. SARSILMAZ, der venter på sine besøgende på stand nummer H12 15 på DSEI 2023, afholdt i London, Englands hovedstad, mellem 3-512 september, udstiller mere end 70 produkter fra sin civile og militære våbengruppe.

DSEI 24, der afholdes for 2023. gang i London, Englands hovedstad, fortsætter med at være vært for sine besøgende mellem 12.-15. september. SARSILMAZ tog plads på messen, hvor sektorens vigtigste virksomheder på den internationale arena deltog, med standnummer H3 512. DSEI 24, den vigtigste og største organisation i messens 2023-årige historie, lægger vægt på integrationen mellem fem operationelle områder bestående af luft, cyber, elektromagnetiske aktiviteter (CEMA), land, hav og rum, med temaet "Acheving an Integreret strøm".

DSEI, som omfatter mere end 230 forsvars- og sikkerhedsleverandører med mere end 2 nye deltagere, samlede regerings- og væbnede styrkers repræsentanter fra hele verden og førende producenter af forsvarsindustrien som den største hybridorganisation inden for sit felt.

En anden FRITID for hvert krav

SARSILMAZ, der udstillede sine nyudviklede pistolmodeller samt alle sine militære våben på messen, gjorde som altid et navn for sig selv på den internationale arena. På messen har besøgende mulighed for at undersøge Sarsılmaz' SAR9 pistolfamilies SAR9 METE, SAR9 C, SAR9 SP, SAR9 Gen2 og de nye medlemmer af serien, SAR9 SC og SAR 9 CX, som gør en forskel med deres små dimensioner.

Personligt og effektivt: SAR9 CX, SAR9 SC

SAR 15 CX, som har et design velegnet til både professionel og personlig brug med et magasin med en kapacitet på 9 kugler, et monterbart reflekssigte og en lommelygte uden behov for et ekstra system, giver høj ydeevne ved hurtige brande takket være afkølingen kanaler på dækslet. Mens SAR9 SC tiltrækker opmærksomhed med sit design, der er egnet til skjult transport, har SAR9 SP funktioner, der opfylder de taktiske behov i tætte kampmiljøer.

Udover SAR9-familien introducerer Sarsılmaz også modeller som B6, CM9, K12 SPORT, KILINÇ 2000, P8 S til sine besøgende på messen.

Alle behov for en militær enhed er på SARSILMAZ stand

SARSILMAZ har et produktsortiment, der kan opfylde alle behov for en militær enhed; DSEI udstiller også modeller af maskingevær, infanteririffel, submachine og tunge maskingeværer på DSEI 2023.

SAR 109T, som er blandt de pågældende modeller og designet specielt til privat brug, har brugervenlige funktioner med en letvægtsstruktur. SAR 109T tilbyder ekstremt effektiv brug takket være dens højhastighedsdriftskapacitet og muliggør også brugen af ​​alle slags tilbehør, der kan være nødvendige på slagmarken med sine modulære kropsstrukturer designet i overensstemmelse med NATO-standarder. Ved at arbejde med et blowback-system reducerer SAR 109T opdræt ved at overføre rekylen direkte til skulderen med dens længdejusterbare teleskopiske skov og lineære struktur.

Infanteririfler produceret med den nyeste teknologi

Infanteririfler produceret af Sarsılmaz med sine mange års erfaring er blandt produkterne udstillet på DSEI 2023. Ud over SAR 56 infanteririffelmodellen, der oprindeligt blev udviklet af tyrkiske ingeniører, blev maskingeværer udviklet af Sarsılmaz også fremvist.

Brugervenlig kraft af infanteriet SAR 56

SAR 56 infanteririflen, udviklet af Sarsılmaz ved at blande den erfaring, han opnåede inden for infanteririfler, med den feedback, han modtog fra ekspertpersonale på området, er blandt de mest populære modeller ved DSEI 2023. Med et brugervenligt design, kan SAR 5,56 med en diameter på 45×56 mm tilpasse sig alle slags feltforhold med sin fem-positions, kindstøttede skaft og aftagelige forende, samt dets vinklede håndgreb. SAR 56 giver høj ydeevne takket være dets korte gasstempeldrevsystem; Den tilbyder tre forskellige muligheder for tøndelængde: 7,5, 11 og 14,5 tommer. Med denne funktion kan SAR 56 tilpasse sig alle opgaver, der kan forekomme under forskellige forhold, fra tæt til lang rækkevidde.

Et alsidigt maskingevær: SAR 762 MT

Sarsılmaz præsenterede også SAR 762 MT-modellen i maskingeværsegmentet og SAR 127 MT tunge maskingeværmodellen for fagfolk på messen. SAR 7,62 MT med en diameter på 51×762 mm fås i fem forskellige versioner: A, B, C, D og E. SAR 762 MT-A kan bruges i fjernstyrede våbensystemer (UKSS). SAR 762 MT-B modellen, udviklet til infanteribrug, kan affyres både fra en bipod og fra et stativ. SAR 762 MT-C kan bruges i fjernstyrede våbensystemer i Cobra, Ejder Yalçın, Amazon, Kirpi og Vuran pansrede køretøjer. Slaghastigheden på SAR 762 MT-D, som har lignende funktioner som SAR 762 MT-B, kan ændres takket være 3-positions gasventilen. Det sidste medlem af familien, SAR 762 MT-E, kan bruges i marinekøretøjer med sin korrosionsbestandige struktur. SAR 127 MT, udviklet af SARSILMAZ ingeniører, er et 12,7×99 mm tungt maskingevær. Den kan affyre både fuldautomatiske og enkelte skud. SAR 762 MT, som kan integreres i UKSS'er svarende til SAR 127 MT-A, kan også installeres på land-, sø- og luftfartøjer ved at lave de nødvendige grænsefladeforbindelser.

Integreret strøm på land, i luften, til søs: SAR 127 MT

SAR 127 MT, som blev udviklet udelukkende af SARSILMAZ, og hvis hele tekniske datapakke kun leveres af SARSILMAZ i Tyrkiet, er en model, der formår at skille sig ud blandt sine jævnaldrende med sine tekniske funktioner. Det 12,7×99 mm tunge maskingevær SAR 127 MT kan fungere både fuldautomatisk og affyre enkeltskud. SAR 127 MT kan også integreres i UKSS'er ved at lave de nødvendige interfaceforbindelser; Den kan også installeres på land-, sø- og luftfartøjer. Landversionen af ​​det 12.7×99 mm tunge maskingevær, hvis kvalifikationsprøver er gennemført, med et system til hurtig skift af løb, kan bruges på alle pansrede landkøretøjer og platforme. Luftversionen, som også arbejdes på af SARSILMAZ, vil have et højere antal skud end landversionen med en fast løb udstyret med hurtige køleelementer og lette indvendige dele. Denne luftversion, placeret i en pod, vil blive placeret under vingene på Tyrkiets indenlandske og nationale fly, Hürkuş-C. Systemet, hvis designverifikationstest er blevet gennemført med succes inden for TR Mekatronik, en fælles organisation af SARSILMAZ og TAI, kan bruges på alle typer fly og flådeplatforme, når det er nødvendigt. Våbnets effektive rækkevidde, som vejer cirka 38 kg, når 1.830 meter for regionale mål, når det bruges med et stativ. SARSILMAZ tæller dagene for den første levering af dette våben.

📩 13/09/2023 14:55