Matrikeltransaktioner er sikrere med biOnay

Matrikeltransaktioner er sikrere med biOnay
Matrikeltransaktioner er sikrere med biOnay

Med biOnay, Tyrkiets første godkendte mobile identitetsverifikationsenhed, stiger antallet af identitetsbekræftelsestransaktioner i skøder dag for dag. Mere end 10 millioner mennesker har bekræftet deres ID-kort med fingeraftryk inden for de sidste 2 måneder.

EGA, som udfører R&D-undersøgelser inden for e-identitet og e-signatur, verificerer identitet med fingeraftryk med 2 tusinde biOnay-enheder inden for rammerne af sit samarbejde med Generaldirektoratet for Matrikelregistrering og Matrikel.

Med biOnay, som tilbyder løsninger til at forhindre eventuelle klager, der kan opstå i identitetsverifikationstransaktioner, har mere end 973 millioner borgere gennemført deres transaktioner sikkert i 10 tinglysningskontorer på 2 måneder uden at opleve svindel eller offer.

"OFFER ER FOREBYGGET, OG INSTITUTIONERNES OMdømme STYRKES"

Ümit Yaşar Usta, stiftende partner af biOnay, et datterselskab af EGA, sagde: "Vi har opnået meget gode resultater på kort tid inden for rammerne af vores samarbejde med Generaldirektoratet for Land Registry and Matrikel. Til dato har mere end 973 millioner mennesker gennemført deres transaktioner i 185 tinglysningskontorer i løbet af en kort periode på 2 arbejdsdage, uden at have været udsat for svindel eller vold. "Vores tinglysningskontorer leverer kvalitet og pålidelig service," sagde han.

Cevdet Ekmel Hatipoğlu, chef for informationsteknologiafdelingen i Generaldirektoratet for Matrikelregistrering og Matrikel, sagde, at den elektroniske identitetsverifikationsanordning er meget vigtig for at forhindre svig: "Når borgere kommer til matrikelregistret, scanner de deres fingeraftryk på enhed, deres identitetsoplysninger og fingeraftryk sammenlignes, og deres nøjagtighed bekræftes. På denne måde verificeres identiteter hurtigere og mere præcist. "Enhederne er blevet brugt med succes i alle tinglysningskontorer i 10 måneder," sagde han.

📩 17/09/2023 10:49