Testflyvninger startede ved Sabiha Gökçen Airport 2nd Runway

Testflyvninger startede ved Sabiha Gökçen Airport Runway
Testflyvninger startede ved Sabiha Gökçen Airport Runway

Transport- og infrastrukturminister Abdulkadir Uraloğlu undersøgte det igangværende 2. landingsbane- og overbygningsarbejde i Sabiha Gökçen Lufthavn på stedet. Minister Uraloğlu, som meddelte, at testflyvninger fortsætter på den 2. landingsbane, hvor arbejdet er i sidste fase, sagde: "Vi forventer at slå en ny historisk rekord ved at øge antallet af passagerer, der bruger vores lufthavne til 220 millioner i XNUMX-året vor republik. "Af denne grund udvikler vi Sabiha Gökçen Lufthavn med et innovativt og visionært perspektiv," sagde han.

Transport- og infrastrukturminister Abdulkadir Uraloğlu delte de seneste oplysninger om arbejdet ved at lave en pressemeddelelse i Sabiha Gökçen Lufthavn. Uraloğlu udtalte, at Sabiha Gökçen Lufthavns kapacitet vil fordobles takket være en anden landingsbane og sagde: "Vi har gjort den anden landingsbane i Sabiha Gökçen Lufthavn velegnet til landing og start. Vores ILS test- og idriftsættelsesflyvningskontrolundersøgelser og testflyvninger fortsætter. Med den 2. landingsbane, som er 3 tusind 540 meter lang, vil det bredeste fly kunne lande i vores lufthavn. Tre parallelle rulleveje, 2 med en længde på 1 tusind 3 meter, 520 med en længde på 1 tusinde meter og 3 med en længde på 1 tusind 2 meter, er også inden for projektets rammer. Vi har også afsluttet konstruktionen, den elektriske og elektroniske fremstilling af 400. bane, hurtige frakørsler og tilslutningsrullebanerne, der giver adgang fra landingsbanen til det midterste forplads. Ud over konstruktionen af ​​den 3. landingsbane, det centrale forplads med en kapacitet på 2 fly, fragtforpladsen med en kapacitet på 2 fly, overbygningsfaciliteterne med et lukket areal på 46 tusinde m40 såsom den tekniske blok, brandvæsen og garagebygningen, og det 19 meter høje flyvekontroltårn blev også vundet. Vores nye flyvekontroltårn blev taget i brug den 2. januar 91. Siden den dag har det leveret 9/2023 lufttrafik med alle ATM-systemer. "Vores Cargo Apron betonbelægningsproduktion fortsætter," sagde han.

FORBINDELSESVEJER BLEV TAGET UNDER JORDEN

Minister Uraloğlu sagde: "Inden for rammerne af vores projekt arbejder vi på at tage forbindelsesvejen Sabiha Gökçen Lufthavn - Pendik under jorden og passere en anden landingsbane over den. Inden for rammerne af disse arbejder har vi nu afsluttet forstærkningen i East Tube og bælteproduktionen i East og West Tube Runway Regionerne. Bæltefremstilling i Terminal-3-regionen fortsætter. I øjeblikket er TEM-forbindelse vejtrafik givet fra det østlige rør. Vi startede også produktionen af ​​fundament og interiørgardiner i det vestlige rør. "Vores produktion af vejkrydsninger og infrastrukturforskydninger i Orhanlı-regionen fortsætter," sagde han.

KRITIK UDEN fremsyn og syn

Minister Uraloğlu sagde: "Der var dem, der identificerede konstruktionen af ​​Sabiha Gökçen Lufthavn med konstruktionen af ​​en ørredplante i Tuz-søen. Har du set noget andet land, der byggede en lufthavn, hvor flyet ikke landede? De kritiserede. De kunne ikke forstå arbejdet med TEM-forbindelsesvejen og -tunnelen, som vi byggede inden for projektets rammer, og offentliggjorde falske opslag på sociale medier, hvor de hævdede, at de byggede en tunnel, hvor der ikke var bjerge. "Faktisk beviste de med alle disse deres egen fremsynethed, inkompetence og mangel på udsyn," sagde han.

DEN ANDEN LUFTHAVN MED DEN HØJESTE PASSAGERTRAFIK

Minister Uraloğlu understregede, at vi er et land med en geografisk fordel ved at være inden for en 1-timers flyafstand til 650 lande med en handelsvolumen på 11 billioner dollars, hvor 67 milliard 4 millioner mennesker bor, og sagde: "I denne sammenhæng har vi sigte på at kompensere for de tabte år i luftfartssektoren med den regionale luftfartspolitik, som vi indledte i 2003." Vi blev ikke der, vi gjorde vores land til et globalt center inden for luftfart. Vi betjente cirka 25 millioner passagerer i vores lufthavne i august sidste år. "I de første 2023 måneder af 8 var vi vært for 143 millioner 360 tusinde passagerer i alle vores lufthavne og næsten femdoblede antallet af passagerer, som var 2003 millioner i 34," sagde han.

VI ER BESLUTTEDE PÅ AT FORTSÆTTE SUCCES PÅ LUFTFARTSOMRÅDET

Minister Uraloğlu sagde: "Vi er fast besluttet på at fortsætte vores investeringer og succeser inden for luftfart. Arbejdet med vores Yozgat Lufthavn og Bayburt Gümüşhane Lufthavns projekter fortsætter. Vi er nået til enden i Çukurova Lufthavn, som bliver den regionale lufthavn, som vi har implementeret med Public Private Partnership. "Igen investerer vi cirka 197 millioner Euro uden at efterlade en krone fra statens kasse, og vi vil modtage et lejegebyr på 25 millioner 297 Euro om 100 år," sagde han.

Minister Uraloğlu udtalte, at rekordstigningerne i luftfartssektoren vil fortsætte og sagde:

"Som du ved, var vores luftfartsindustri indtil 2019 konstant i vækst med rekordstigninger hvert år. Men 2020 var et år, hvor aktiviteterne i transportsektoren stoppede på grund af pandemien, og 2020 var et år, hvor virkningerne af epidemien gradvist forsvandt. Men i Sabiha Gökçen, som var vært for cirka 2021 millioner passagerer med cirka 181 tusinde flytrafik på indenrigs- og internationale linjer i 25, steg dette antal til cirka 2022 millioner passagerer i 31. I de første 2023 måneder af 8 fandt cirka 150 tusind flytrafik sted i Sabiha Gökçen Lufthavn. Dette tal var omkring 131 tusind i samme periode sidste år. Igen steg antallet af passagerer, som var omkring 19 millioner 700 tusinde i samme periode sidste år, til 24 millioner 300 tusinde i år. "Der er en stigning på 23 procent i forhold til samme periode sidste år, og vi forventer, at dette tal vil fortsætte med at stige i de kommende år," sagde han.

📩 13/09/2023 15:51