Türkşeker vil rekruttere 613 vikarer

Türkseker
Türkseker

I alt 6 vikarer, som er kandidater fra gymnasiet, vil blive rekrutteret i tyrkiske sukkerfabrikker til at arbejde i 613 måneder hvert år i kampagne- og sæsonjob.

For detaljer om annonce KLIK HER

PROCEDURER OG PRINCIPPER, DER SKAL ANVENDES I KØB

1- for arbejdstagere, der skal tages, Tyrkiet Business Council for Provinser med en anmodning fra Direktoratet 09.08.2009/27314/XNUMX dato og XNUMX XNUMX Statstidende, der skal gennemføres i Info offentlige institutioner til Labor offentliggjort i procedurer og principper om, vil blive behandlet i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen.

2- Ansøgninger kan indgives til provins-/afdelingsdirektoraterne for det tyrkiske arbejdsformidlingskontor. Mere detaljerede oplysninger om ansøgningen vil være tilgængelige på webstedet for det tyrkiske arbejdsformidlingskontor fra 11.09.2023.

3- Tabeller, der viser kvalifikationerne og antallet af det personale, der skal rekrutteres til vores fabrikker, er vedhæftet.
Din annonce annonceres.

📩 08/09/2023 13:53