Türkiye Card Project bringer innovation til offentlig transport i Kayseri

Türkiye Card Project bringer innovation til offentlig transport i Kayseri
Türkiye Card Project bringer innovation til offentlig transport i Kayseri

Kayseri bliver en af ​​de første byer, hvor Türkiye Card Project vil blive implementeret. Metropolitan Municipality Kayseri Transportation Inc. General Manager Mehmet Canbulut meddelte, at Türkiye Card Integration undersøgelser fortsætter hurtigt.

Turkey Card-projektet, udført under koordinering af PTT Inc., er også inkluderet i det 1. 100-dages handlingsprogram, ellevte udviklingsplan og det nationale strategidokument for intelligente transportsystemer og handlingsplanen 2020-2023 udgivet af formandskabet. Projektet blev igangsat for at gøre det muligt for Türkiye Kart at blive brugt i Kayseri Public Transportation køretøjer.

Kayseri Transportation Inc. General Manager Mehmet Canbulut understregede i sin udtalelse om emnet vigtigheden af ​​projektet for Kayseri og sagde:

"At implementere Tyrkiet Card-applikationen i en storby som Kayseri er også et vigtigt skridt i forhold til at integrere Kayseri offentlig transport med andre byer, hvor Tyrkiet Card er gyldigt. PTT Inc., Kayseri Transportation Inc. og E-Kent Transition Systems and Ticketing Technologies Inc. Ledende virksomheder som f.eks. samarbejder om en vellykket gennemførelse af projektet. "I løbet af disse undersøgelser udføres der også tekniske innovationer og forbedringer for at øge brugertilfredsheden."

Canbulut udtalte, at projektet er et arbejde, der vil tilføje værdi til Kayseri med hensyn til modernisering og facilitering af offentlig transport, og tilføjede, at integrations- og testundersøgelser fortsætter hurtigt for at implementere Tyrkietkortprojektet så hurtigt som muligt.

Canbulut, minister for transport og infrastruktur Abdulkadir Uraloğlu og Kayseri Metropolitan Municipalitys borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç's støtte ydede et stort bidrag.

📩 16/09/2023 12:58