Tyrkisk stenkulsinstitution skal rekruttere 2000 arbejdere

Tyrkiet Stenkul Enterprises
Tyrkiet Stenkul Enterprises

At blive ansat i kunsten med "panel-fods produktionsarbejde" på de underjordiske arbejdspladser i Generaldirektoratet for tyrkiske stenkulsvirksomheder og dets tilknyttede arbejdspladser, med status som fastansatte, der er underlagt arbejdsloven nr. 4857, "Procedurerne og Procedurer, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdere til offentlige institutioner og organisationer" offentliggjort i den officielle Gazette dateret 09.08.2009 og nummereret 27314. I henhold til bestemmelserne i "Regulation on Principles", blandt dem, der ansøgte gennem Zonguldak, Bartın og Karabük Employment Institutioner, dem, der opfylder følgende betingelser, bestemmes af den elektroniske lodtrækning, der skal afholdes af notaren;

I alt 1500 underjordiske "panel-fods produktionsarbejdere" vil blive rekrutteret, herunder 400 fra Zonguldak-provinsen, 100 fra Bartın-provinsen og 2000 fra Karabük-provinsen Yenice-distriktet.

For detaljer om annonce KLIK HER

BETINGELSER SOM SKAL KRÆVES FOR ANSØGERE

– At være over 18 år fra den sidste dag på ansøgningsdatoen,

– At være mindst en folkeskoleuddannet,

– Ikke at være under 32 år fra den første dag af ansøgningsdatoen,

– At være bosiddende i Zonguldak-provinsen for rekruttering af 1500 arbejdere, i Bartın-provinsen for rekruttering af 400 arbejdere og i Yenice-distriktet i Karabük-provinsen for rekruttering af 100 arbejdere.

Inden for den 25.09.2023-dages ansættelsesperiode, der starter den 5 af Zonguldak, Bartın og Karabük Labor and Employment Institution Provincial Directorates, skal kandidater, der opfylder betingelserne, ansøge Zonguldak, Bartın eller Karabük Employment Agency ifølge provinsdirektoraterne. adresse, der er registreret i det adressebaserede befolkningsregistreringssystem.

For at identificere kandidater, der vil være berettiget til ansættelse blandt ansøgerne;

Zonguldak til rekruttering af 1500 arbejdere; Den 13.10.2023 kl. 14:00 i Zonguldak Site (Bahçelievler) indendørs sportshal,

Bartın for rekruttering af 400 arbejdere; Den 20.10.2023 kl. 14:00 i Bartın Ömer Tepesi indendørs sportshal,

Karabük Yenice-distriktet for rekruttering af 100 arbejdere; Den 20.10.2023 kl. 16:00 i Karabük Yenişehir Merkez Sports Hall,
Der vil blive afholdt notarlodtrækning.

1500 rektor- og 750 vikarkandidater for Zonguldak, 400 rektor- og 200 vikarkandidater for Bartın, og 100 rektor- og 50 vikarkandidater for Yenice-distriktet i Karabük-provinsen vil blive fastlagt ved notarudtrækning fra ansøgningslisternes hjemmeside, der vil blive annonceret på vores institution. fra Zonguldak, Bartın og Karabük İş-Kur provinsdirektorater.

Kandidater, der vil være berettiget til ansættelse som følge af den elektroniske lodtrækning; Som et resultat af de helbredsundersøgelser, der skal udføres af de fuldgyldige sygehuse, som de vil blive henvist til af vores institution, i overensstemmelse med bestemmelserne i TTK fysisk styrkedirektivet udarbejdet i overensstemmelse med reglerne i "Arbejdssundhed og Safety Law" dateret 20.06.2012 og nummereret 633, "Underground

De vil blive ansat, hvis de modtager en stabil helbredsrapport, der angiver, at de arbejder med panel-fods produktion, og hvis de ikke har nogen forbrydelser, der forhindrer dem i at komme ind i jobbet, ifølge resultaterne af Arkivforskningen udført af det provinsielle sikkerhedsdirektorat.

Blandt de kandidater, der er bestemt som hovedkandidater som følge af notartrækningen; De, der ikke opfylder ansøgningsbetingelserne, ikke indsender de ønskede dokumenter inden for den krævede periode uden undskyldning, kan ikke få rapporten om "værker i kunsten af ​​underjordisk panelbenproduktion" i henhold til den sundhedsundersøgelse, der kræves i overensstemmelse med TTK Physical Styrkedirektivet, og har en forbrydelse, der forhindrer dem i at få et job i henhold til arkivforskningen, der skal udføres af Zonguldak Provincial Police Department. Afløserkandidater vil blive kaldt til at erstatte dem, der forlader jobbet inden for 8 måneder, fra den første person på reservelisten.

📩 15/09/2023 11:15