Tyrkiets 60. lufthavn vil blive åbnet i slutningen af ​​2023

Tyrkiets lufthavn vil blive åbnet i slutningen af ​​året
Tyrkiets lufthavn vil blive åbnet i slutningen af ​​året

Gümüşhane-guvernør Alper Tanrısever sagde, at overbygningsarbejdet fortsætter i Gümüşhane-Bayburt Lufthavn med en årlig kapacitet på 60 millioner passagerer, som vil være Tyrkiets 2. lufthavn, hvis den bliver færdig på den planlagte dato.

Inden for rammerne af sit besøg i Köse-distriktet inspicerede guvernør Tanrısever sammen med Köse-distriktsguvernør Hakan Öznay, Köse-borgmester Turgay Kesler og andre protokolmedlemmer Gümüşhane-Bayburt Lufthavn, hvis grundlag blev lagt af den daværende premierminister Binali Yıldırım i 2018.

Ved at give oplysninger til guvernør Tanrısever og hans ledsagende delegation på arbejdspladsen sagde lufthavnskontrolchef Bilal Timur, at projektets banelængde efter internationale standarder er 3 tusinde meter, at de har samme banelængde som andre lufthavne i regionen, og at terminalbygningen og andre faciliteter blev bygget med en kapacitet til at betjene 2 millioner passagerer årligt.

Guvernør Tanrısever, som afgav en erklæring til journalisterne i Gümüşhane-Bayburt Lufthavn, hvor landingsbanen, forpladsen og infrastrukturen er færdiggjort, og den første flyvning er planlagt til at blive afsluttet næste år efter at have inspiceret de områder, hvor arbejdet er i gang, sagde, at de vil anmode Transportministeriet om manglerne og mindre ændringer vedrørende lufthavnens forbindelsesveje.

📩 16/09/2023 11:19