Tyrkiets første jetfly, HÜRJET, sluttede sig til Turkish Stars

Tyrkiets første jetfly HÜRJET sluttede sig til Turkish Stars
Tyrkiets første jetfly HÜRJET sluttede sig til Turkish Stars

HÜRJET, Tyrkiets første bemandede jetmotorfly, sluttede sig til Turkish Stars, et kunstflyvningshold tilknyttet Air Forces Command.

HÜRJET, Tyrkiets første bemandede jetmotorfly, udførte en kolonneflyvning med Turkish Stars, kunstflyvningsholdet tilknyttet Air Forces Command, den 3. september 2023. Dette er en indikation af, at HÜRJET er tilsluttet Turkish Stars og vil erstatte F-5-flyet, som Turkish Stars bruger.

HÜRJET er et fly designet til lette angreb, træning, patrulje og akrobatiske demonstrationsmissioner. Turkish Stars anses for at være blandt de bedste akrobatikhold i verden. Når HÜRJET slutter sig til Turkish Stars, vil Turkish Stars blive endnu stærkere og være i stand til at optræde med mere imponerende shows.

HÜRJETs deltagelse i Turkish Stars er en vigtig udvikling i Tyrkiets forsvarsindustri. Denne udvikling afslører Tyrkiets evner og magt på luftfartsområdet.

I indlægget på SSB's sociale mediekonto, der siger "Du rejser dig, lad flaget stige", "indtager HÜRJET, vores lands nationale stjerne på himlen, sin plads blandt de tyrkiske stjerner. "Vores HÜRJETs vej, som tæller dagene for lette angreb, træning, patruljering og akrobatiske demonstrationsmissioner, vil altid være uafhængig og åben i skyerne."

https://twitter.com/halukgorgun/status/1699363930135482594

📩 07/09/2023 11:10