Tyrkisk stenkulsvirksomhed skal rekruttere 2 arbejdere

Tyrkisk stenkulsvirksomhed skal rekruttere tusindvis af arbejdere
Tyrkisk stenkulsvirksomhed skal rekruttere tusindvis af arbejdere

Minister for energi og naturressourcer Alparslan Bayraktar meddelte, at 2 tusinde arbejdere vil blive rekrutteret til det tyrkiske hårdkulsselskab.

Minister Bayraktars indlæg på hans sociale mediekonto er som følger: "Vi starter processen med at rekruttere 2 tusinde arbejdere til den tyrkiske stenkulsvirksomhed. Med tilladelse fra vores præsident, hr. Recep Tayyip Erdoğan; Vi vil rekruttere 500 arbejdere til Zonguldak, 400 til Bartın og 100 til Karabük (Yenice). "Vi vil rekruttere arbejdere gennem lotteri i Zonguldak fredag ​​den 13. oktober 2023 og i Bartın og Karabük fredag ​​den 20. oktober 2023."

📩 08/09/2023 11:33