Ministeriet for national uddannelse rekrutterer 10 kontraktansatte

Ministeriet for National Education Personal Promotion Exam Resultater annonceret
Undervisningsministeriet

📩 20/09/2023 11:23

I overensstemmelse med artikel 31.12.2008 i "Forordning om principper og procedurer for ansættelse af kontraktansat it-personale i store informationsteknologienheder i offentlige institutioner og organisationer" offentliggjort i Lovtidende af 27097 og nummereret 8 for at blive ansat under kommandoen over Ministeriet for National Undervisning; Halvfjerds procent af KPSSP2022-scoren opnået i den offentlige personaleudvælgelsesprøve afholdt i 2023 og 3 (KPSS-score for den kandidat, der ikke har en KPSS-score eller ikke indsender et dokument, betragtes som 70 (halvfjerds)) og 30 (tredive) ) procent af YDS-score eller dens tilsvarende score accepteret af Council of Higher Education. Baseret på den samlede score (fremmedsprogsscore for dem, der ikke indsender deres YDS eller tilsvarende score, vil blive beregnet som 0 (nul).) vores ministerium mellem 10. oktober - 30. november 3, blandt 2023 (ti) gange antallet af kandidater til den kontrakterede IT-personalestilling, startende fra den med den højeste score, ifølge den rangordning, der skal foretages. 10 (ti) kontraheret IT-personale vil blive rekrutteret efter rækkefølgen af ​​succes som resultat af den mundtlige/praktiske eksamen. Vejledningen vedrørende den eksamen, der skal afholdes, vil blive offentliggjort på meb.gov.tr ​​– personnel.meb.gov.tr ​​og på Career Gateway.

For detaljer om annonce KLIK HER