Vintertakst på Istanbul City Lines starter den 18. september

Vintertakst på Istanbul City Lines starter i september
Vintertakst på Istanbul City Lines starter i september

Sommertaksterne slutter hos Şehir Hatları, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), og vintertaksterne skiftes til den 18. september. I vinterplanen, som fortsætter indtil 16. juni, er der i gennemsnit planlagt 934 flyvninger om dagen.

Der er ændringer i flyveplanerne på linjerne Sarıyer-Beykoz og Rumeli Kavağı-Eminönü. Küçüksu-Beşiktaş-, som også er med i sommerskemaetKabataş Kanlıca stop er tilføjet til linjen.

Bosphorus Tour fortsætter i vinterplanen

Bosporusture arrangeret af Şehir Hatları AŞ vil fortsat blive afholdt i vinterplanen. Passagerer nyder Bosporusområdet på ethvert tidspunkt af året med Long Bosphorus Tour og Short Bosphorus Tour. Begge ture, som tiltrækker stor opmærksomhed især fra turister, arrangeres en gang om dagen.

Vinterkøreplanshæftet kan tilgås fra City Lines moler.

Vintertaksthæftet, som vil blive anvendt mellem 18. september 2023 og 16. juni 2024, kan tilgås på City Lines moler. Det er også muligt at få adgang til tidsplanen via City Lines hjemmeside, mobilapplikation, sociale mediekonti og Alo 153 White Desk-hotline.

📩 16/09/2023 13:10