European Highway Summit afholdes i Tyrkiet i anledning af republikkens 100-års jubilæum

ASECAP Days Istanbul-topmødet mødes i Tyrkiet i republikkens år
ASECAP Days Istanbul-topmødet mødes i Tyrkiet i republikkens år

Transport- og infrastrukturminister Abdulkadir Uraloğlu vil også deltage i "ASECAP DAYS 19"-topmødet, som afholdes for første gang i Tyrkiet den 20.-2023. september 2023. Minister Uraloğlu sagde, at de er meget glade for at organisere et så vigtigt topmøde på Tyrkiets 100 års jubilæum, og at det vil være en platform, hvor udviklingen i sektoren vil blive diskuteret.

ASECAP DAYS 2023 Istanbul-topmødet, som vil være vært for ICA, den første og eneste virksomhed, der accepteres som fuldgyldigt medlem fra Tyrkiet, vil behandle kritiske spørgsmål, der påvirker motorvejsoperatører og vejtransport. Ud over ASECAP-medlemmer forventes operatører og offentlige ledere fra Tyrkiet at deltage i begivenheden. En række sessioner vedrørende infrastrukturoperatører vil blive afholdt ved begivenheden, som også vil omfatte taler af ASECAP-præsident Josef Fiala og ASECAP-generalsekretær Malika Seddi. Disse sessioner omfatter emner som "Innovative finansieringsmodeller for omfattende mobilitet", "Bæredygtig Asset Management og projektleveringsmodeller", "Durability of Infrastructure Projects", "Innovative Approaches in Road Safety" og "Highway Infrastructure for Decarbonization and Green Deal Agreements" .

MÅLET ER ALTERNATIVE BRÆNDSTOFSTUDIER I 2050

Arrangementet vil også omfatte sessioner som "Udvikling af elektriske og autonome køretøjer i Tyrkiet" og "Bæredygtig finansiering af transport og grøn logistik" med deltagelse af vigtige navne fra Tyrkiet. Angående begivenheden sagde ASECAPs generalsekretær Malika Seddi: "Vi er glade for at kunne krone 100-årsdagen for vores organisation med ASECAP DAYS 50 Istanbul-begivenheden på 2023-årsdagen for Republikken Tyrkiet. På trods af COVID-19-pandemien og den efterfølgende invasion af Ukraine har verden vist, at den ikke vil give op på det erklærede dekarboniseringsmål. EU-landene fortsætter med at arbejde på alle områder, hvor der er behov for ændringer, fra alternative brændstofsystemer til nye regler, for at nå de 2050-mål, som er fastsat af unionen. Et andet vigtigt emne for COXNUMX-nul-målet er 'transport'. Vi taler om alternative brændstofteknologier og nye offentlige transportapplikationer. For at realisere alle disse løsninger skal vores infrastrukturprojekter være kompatible med 'fremtidige værktøjer og løsninger'. "ASECAP bestemmer her, hvad bro-, tunnel- og motorvejsoperatører skal gøre for at nå dekarboniseringsmålet, sikrer spredning af information ved at dele succesfulde eksempler og forsøger at designe fremtiden i dag ved at arbejde sammen med alle interessenter om de problemer, der skal stødes på."

FREMTIDEN FOR PRIVATE MOTORVÆGE VIL BLI DISKUT

ICA General Manager Serhat Soğukpınar sagde: "ASECAP er en meget vigtig og værdifuld international platform, der samler private motorvejsoperatører i Europa. Som ICA arbejder vi på at repræsentere både vores land og vores branche på den bedst mulige måde inden for ASECAP. Vores skridt til bæredygtighed, som er vigtigt for infrastrukturoperatører, skaber den nødvendige infrastruktur til at organisere ASECAP DAYS 2023 i Tyrkiet. "På 100-årsdagen for vores republik vil repræsentanter for den europæiske sektor mødes i Istanbul, og fremtiden for den private motorvejsforvaltningssektor vil blive diskuteret i vores land," sagde han.

OM ASECAP

ASECAP blev etableret i 1973 og fungerer som en referenceorganisation i etablering og udvikling af regler vedrørende privat motorvejsdrift, opkrævning af vejafgift, vedligeholdelse og reparation inden for EU. ASECAP omfatter motorvejs-, bro- og tunneldriftsselskaber fra i alt 19 lande, med kun ét hovedmedlem fra hvert land. I dag er ASECAP-medlemmer ansvarlige for at drive i alt mere end 82 tusinde kilometer motorveje, broer og tunneler, og dette transportnetværk udgør en stor del af det transeuropæiske motorvejsnetværk (TEM).

📩 18/09/2023 10:51