DHMİ skal rekruttere 72 kontraktmedarbejdere

Generaldirektoratet for statens lufthavnsmyndighed
Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed

For at blive ansat i Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed inden for rammerne af artikel 399 / c i dekretloven nr. 3, tildeles Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed, der er offentliggjort i Den officielle Tidende den 08.07.2018 og nummereret 30472, til stillingerne som Trainee Air Traffic Controller og Assistant Air Traffic Controller. Udvælgelsesprøver afholdes inden for rammerne af bestemmelserne i forordningen om kandidateksamener.

For detaljer om annonce KLIK HER

Generelle betingelser, der kræves for, at kandidater kan deltage i eksamen

a) At være tyrkisk statsborger,

b) ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder,

c) at være over 18 år,

d) Med hensyn til militærtjenestestatus; Ikke at have interesse i værnepligt, ikke have nået den militære alder eller have aftjent aktiv værnepligt eller være blevet udsat eller overført til reserveklassen, hvis personen har nået den militære alder,

e) Bortset fra uagtsomme forbrydelser, forbrydelser begået mod statens personlighed, selv om de er blevet fængslet eller benådet, og forbrydelser, der er skændige eller nedværdigende for ære og værdighed, såsom underslæb, korruption, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, misbrug af tro, svigagtig konkurs eller ikke at blive dømt for indsmugling, udelukket udnyttelse og forbrugssmugling, svindel til officielle udbud og indkøb eller afsløring af statshemmeligheder,

f) Fra ansøgningsfristen skal du få 11 point eller mere i KPSSP3-punkttypen i overensstemmelse med den XNUMX. artikel i den generelle forordning om de eksaminer, der skal anvendes første gang.

ANSØGNING

Kandidater 10 (ti) gange antallet af stillinger annonceret af General Directorate of State Airport Authority vil blive inviteret til computerassisteret udvælgelsesprøve eller skriftlig eksamen, startende fra den højeste KPSSP3-score. Ansøgninger kan indgives mellem 12.09.2023-22.09.2023 på e-Government, General Directorate of State Airports Authority - Career Gateway Public Recruitment og Career Gateway https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr Ansøgninger, der ikke opfylder betingelserne angivet i bekendtgørelsen, og ansøgninger, der ikke er indgivet inden for fristen (indtil 22.09.2023 den 23.59), tages ikke i betragtning. Kandidater skal uploade alle ønskede dokumenter til systemet fuldstændigt. Ansøgninger ved personligt fremmøde og pr. post modtages ikke.

📩 12/09/2023 10:52