HOWL Espor blev mester i GAMEON VALORANT-turneringen

HOWL Esports blev mester i GAMEON VALORANT-turneringen
HOWL Esports blev mester i GAMEON VALORANT-turneringen

GAMEON VALORANT Tournament, arrangeret af Türk Telekoms brand GAMEON, som styrker gaming-økosystemet med internettet og forskellige muligheder, sluttede med 'Grand Final', der blev afholdt lørdag den 16. september. HOWL Espor blev mester efter at have besejret Galatasaray Espor med 250-3 i finalen i turneringen, der var vidne til spændende kampe mellem 1 hold.

Türk Telekom GAMEON, ejeren af ​​den teknologi, som spillet og spillere i Tyrkiet har brug for, fortsætter med at bidrage til spillets økosystem med sine innovationer. GAMEON VALORANT-turnering arrangeret af GAMEON vakte stor opmærksomhed. I alt 1500 hold dystede voldsomt i turneringen, hvortil mere end 250 spillere søgte, inklusive åbne kvalifikationer. Hold, der bestod to åbne kvalifikationskampe, gik videre til gruppespillet. Galatasaray Espor, 2L8, HOWL Espor og Ranking Demons-hold overgik deres modstandere i gruppespillet og kvalificerede sig til semifinalerne. Efter at have besejret deres rivaler 2L8 og rankede dæmoner i semifinalerne, stod Galatasaray Espor og HOWL Espor over hinanden i 'Grand Final', der blev afholdt fysisk på ESA Espor Arena. HOWL Espor besejrede Galatasaray Espor 3-1 i den hårde konkurrence og blev mester. Hundredvis af spillere, der fulgte konkurrencekampen på ESA Esports Arena, oplevede stor spænding.

Turneringsspændingen væltede ud over scenen

Særlige begivenheder afholdt i den store finale i GAMEON VALORANT-turneringen øgede spillernes seerglæde. Deltagerne, som havde en unik oplevelse med 0v1-turneringsmuligheden med Wo1t, spilleren på Fire Flux Esports-holdet, havde en hyggelig tid dagen lang med overraskelsesgaver og mange andre aktiviteter. De vindende hold i turneringen vandt i alt 200 tusind TL i præmier. GAMEON, som tilføjer stor værdi til spillets økosystem og spillere i Tyrkiet med det arbejde, det udfører, fortsætter sine bestræbelser på at bringe spillere og spillere sammen i nye turneringer.

📩 17/09/2023 11:30