TCDD Tasimacilik vil udarbejde sin strategiske plan for 2024-28 sammen med interessenterne

TCDD til at udarbejde den strategiske transportplan med interessenterne
TCDD til at udarbejde den strategiske transportplan med interessenterne

Under ledelse af TCDD Transportation General Manager Ufuk Yalçın, blev den eksterne interessentworkshop afholdt i Behiç Erkin Hall onsdag den 2024. september inden for rammerne af vores virksomheds udarbejdelse af den strategiske plan 28-6.

Ekstern interessentworkshop gennemført under koordinering af afdelingen for strategi og institutionel udvikling; Assoc. Dr. Mustafa Kemal Topçu og Assoc. Dr. Det blev afholdt under ledelse af Ali Gürsoy med deltagelse af repræsentanter for den private jernbanesektor, foreninger og ikke-statslige organisationer.

Vores General Manager Ufuk Yalçın startede sin workshopåbningstale med at takke alle interessenter for deres bidrag til vores virksomheds eksterne interessentworkshop og sige velkommen.

"Vi vil gå på denne rejse sammen med alle de interessenter i Tyrkiet, som bidrager til udviklingen af ​​jernbanen."

General Manager Yalçın understregede, at det er vigtigt at lave planer med en multidimensionel tilgang for virksomheder for at nå de fastlagte mål, og fortsatte sine ord som følger:

”Som I alle ved, er det en forventet accept, at virksomheder planlægger de skridt, de vil tage for at nå det sted, hvor de er positioneret i fremtiden, og følger de planlagte processer, samtidig går de skridt for skridt. sætter præstationskriterier der, og som et resultat når de det punkt, der forestilles som output af den 5-årige strategiske plan. Der er endnu et vigtigt punkt her. TCDD Transportation Inc. Som vi er det ikke muligt for os at nå det punkt, som vi drømmer om, kun med det arbejde, vi vil udføre med vores interne interessenter. Vi vil gå sammen på denne rejse sammen med alle de interessenter i Tyrkiet, som bidrager til udviklingen af ​​jernbanen. På denne rejse er det vores eksterne interessenter, der bedst identificerer vores mangler, vores fordele og de problemer, vi oplever vanskeligheder. I den forstand lægger vi stor vægt på ekstern interessentanalyse. Vi ved, at dette vil kaste lys over den femårige periode med de værker, du skal færdiggøre i dag, og vi vil se vores mangler, styrker og vanskeligheder, og vi vil forsøge at fjerne dem i de næste fem år, baseret på disse beslutninger pr. du."

Yalçın fortsatte sine ord ved at påpege, at der har været en proces, hvor jernbanetransport har været liberaliseret i omkring 6 år:

"Selvom der er nogle vanskeligheder og vanskeligheder med liberalisering, ser vi ikke, at den private sektor fungerer som andre jernbaneoperatører som vores konkurrenter. Vi troede på, at jernbanetransporten med deres udvikling ville nå det ønskede punkt i Tyrkiet, og det fortsætter vi med. Vi støttede andre togoperatørers trukne køretøjer på tidspunktet for deres første etablering, og vores støtte fortsætter stadig. I de følgende processer vil vi fortsat arbejde på at overføre vores besparelser til private togoperatører og styrke dem.”

I betragtning af den strategiske plan for jernbanetransport i Tyrkiet fra 2053 udtalte Yalçın, at de har meget store mål og sagde:

“Jeg vil strikke år 2035. Der blev fremlagt en plan for, at cirka 305 millioner tons gods skulle komme til jernbanen. For at nå dette mål skal vi som TCDD Tasimacilik meget hurtigt råde bod på vores mangler i de kommende år med vores pligter og vores interessenters pligter. I den sammenhæng har vi på vores møde med Finansministeriet i denne uge bragt investeringerne i bugsering og bugserede køretøjer op og afsløret vores behov. Disse investeringer vil bidrage til udviklingen af ​​private togoperatører, hvilket også vil afspejle sig positivt. Kun som TCDD Tasimacilik vil vi ikke bruge denne investering alene, men sammen med alle vores interessenter. Vi støtter også fortsat, at de bliver lavet nationalt og lokalt. Vi ønsker at styre denne proces med vores interessenter i Tyrkiet."

Ufuk Yalçın påpegede, at den viden og erfaring, der vil kaste lys over Tyrkiets 50 år, ikke de fem år, er tilgængelig i den 166 år gamle institution:

"Vi ønsker at bringe denne erfaring videre, for at opfylde vores 2053-fragt- og passagertransportmål ved hurtigt at eliminere vores mangler. Her forventer vi, at du vurderer os og afslører vores mangler og fordele på en gennemsigtig måde. Din kritiske tilgang er kronen på vores hoveder. For som I alle ved, venter der os en helt anden dagsorden om energi- og miljøstyring i Europa i den nærmeste fremtid, og vi skal være forberedte på disse spørgsmål. Sammen med vores interessenter vil vi styrke disse områder, udfylde vores mangler og udføre den opgave, vi har fået tildelt i det tyrkiske århundrede sammen med alle vores interessenter. Vi vil fortsætte udviklingen af ​​jernbanen sammen på det punkt, hvor vi skal føre Tyrkiet til fremtiden."

Ufuk Yalçın takkede endnu en gang alle, der bidrog til denne undersøgelse og afsluttede sin tale som følger:

”Fra den 30. september vil vi have afsluttet vores arbejde. Hvor vi således vil være som TCDD Tasimacilik i den 5-årige periode, hvordan vil relationerne mellem os og vores interessenter være, og vi vil have fastlagt hele vores køreplan. Jeg ønsker dig alt det bedste, tak igen."

"Den strategiske plan er en fleksibel plan, den kan revideres hvert år ved at evaluere den, eller nye ting kan tilføjes"

2024-2028 Strategisk Plan manager Assoc. Dr. Mustafa Kemal Topçu understregede, at de vil skabe den 5-årige strategiske plan i lyset af de data, de leverede med deltagelse og bidrag fra eksterne interessenter på External Stakeholder Workshop i dag og sagde:

"Vi lægger vægt på bred deltagelse i forhold til TCDD Transportations åbenhed over for innovation. At have repræsentanter fra provinsorganisationen, lederinterviews, Internt Stakeholder Workshop osv. Mens vi sikrer denne deltagelse med interne interessenter gennem forskellige metoder, tilstræber vi at deltage i eksterne interessenter gennem eksterne interessenter Workshops, indhente udtalelser fra udenlandske interessenter osv., som det er tilfældet i dag. Som det er kendt, afslører vi vores virksomheds situation med SWOT-analyse. Vi vurderer styrker, svagheder, muligheder og trusler. PESTLE-analyse er også meget vigtig for den strategiske plan. Vi evaluerer vores virksomhed med hensyn til politiske, økonomiske, sociale, teknologiske, juridiske og økosystemelementer med initialerne STØTTER. Den strategiske plan er en fleksibel plan, den kan evalueres hvert år og revideres eller nye ting kan tilføjes. Strategisk plan er faktisk at allokere ressourcer effektivt og effektivt og planlægge prioriteringen af ​​arbejdet. I en to-akset plan, samtidig med at man tilstræber at udføre eksisterende arbejde korrekt, besvares spørgsmålet om, hvad nyt vi kan gøre. Vi har brug for en fælles vision, og vigtigst af alt har vi brug for talenter, det vil sige menneskelige ressourcer. Vi har brug for motivation til denne menneskelige ressource. Vi har brug for miljøbeskyttelse. Frem for alt skal det være praktisk muligt. Det skal ikke forblive på papiret. Det ville være et kæmpe spild. Spild skal også forebygges. Så hvor er vi? Hvor vil vi nå hen? Hvordan når vi det? Hvordan måler og evaluerer vi? Det mest grundlæggende for os at indse alle disse er, at denne plan bliver vedtaget, troet og implementeret af alle, især lederne. Vi ser denne synergi. Vi takker vores ledere, der leder denne synergi."

📩 08/09/2023 22:15