Refahiye Erzincan State Road bliver fornyet

Refahiye Erzincan State Road bliver fornyet
Refahiye Erzincan State Road bliver fornyet

Generaldirektør for Highways, Ahmet Gülşen, besøgte Sivas 16. regionale direktorat lørdag den 16. september og undersøgte de igangværende arbejder på Refahiye-Erzincan State Highway og Sivas-Hafik-Zara State Highway. Refahiye-Erzincan State Road, som er vigtig, da den er placeret på D-100 State Road-ruten, der krydser Tyrkiet i øst-vestlig retning, betjener i øjeblikket trafikken på den bituminøse varme blanding belagt opdelt motorvejsstandard. Mens serviceniveauet opretholdes med de renoveringsarbejder, der udføres på vejens overbygning, er hurtig og nem adgang og sikker og komfortabel transport forsynet med 8 vejkryds.

De deformationer, der er opdaget på Sivas-Hafik-Zara State Road, som leverer transport som en opdelt vej med bituminøs varm blandingsbelægning på D-200 State Road-aksen, bliver elimineret med det udførte arbejde.,

📩 17/09/2023 12:32