Hvem er Dilan Polat?

Hvem er Dilan Polat?

📩 28/10/2023 22:03

Dilan Polat, blev født den 21. juli 1990 og er oprindeligt fra Adana. Han blev født som det mellemste barn i familien. Desværre blev hans mor mistet af sin far i 2003, og hans far døde på grund af en hjernesvulst. Polat overlevede denne vanskelige proces ved at fortælle om hændelsen, han oplevede i et øjebliks vanvid. Hans far, Rıfat Doğu, er en kendt forretningsmand.

Dilan Polat startede med fødselsfotografering efter at have afsluttet sin gymnasieuddannelse i Istanbul. Polat, der arbejdede inden for dette felt i mange år, forlod dette erhverv, efter hun blev gravid. Under hendes fødselsfotografering mødte hun mange kendte mennesker og fotograferede deres specielle øjeblikke. Senere opnåede hun stor popularitet ved at åbne skønhedscentret, der bar hendes navn.

Dilan Polat Skønhedscentret fungerer som en poliklinik med afdelinger i mange provinser i hele Tyrkiet. Mange procedurer såsom hudpleje, øjenvippeløft og epilering udføres i Polat center. Inden for æstetik tilbydes ikke-kirurgiske muligheder.

Dilan Polat, der ofte kommer i forgrunden på sociale medier med sin mand Engin Polats overraskelser, giftede sig med sin gymnasiekæreste og har to børn, Nilda Polat og Milan Efe Polat, fra denne fagforening. Engin Polat er formand for Dipomed Medikal selskab.

Dilan Polat, der ofte tiltrækker opmærksomhed med sine huse, biler og overdådige liv, fascinerer sine følgere ved ofte at dele dette prangende liv. Han har cirka 5,1 millioner følgere på Instagram.

Derudover vil han i august 2023 starte sin musikkarriere med "enercii” og singlen han udgav vakte hurtigt opmærksomhed.

Hvis du ønsker at få mere information om Dilan Polat, maksatbilgi.com'On biografi Du kan gå til siden. Besøg maksatbilgi.com selv for at se biografier om andre berømtheder og mere biografi kategorihvad man skal besøge.