Skuespillerinden Seda Fettahoğlu blev fejret

Skuespillerinden Seda Fettahoğlu blev fejret
Skuespillerinden Seda Fettahoğlu blev fejret

📩 18/10/2023 12:23

Skuespillerinden Seda Fettahoğlu blev mindes ved en ceremoni i Harbiye Muhsin Ertuğrul Stage Foyer. Ved mindeceremonien afholdt på Harbiye Muhsin Ertuğrul Stage tirsdag den 17. oktober 2023, afholdt af Tolga Yeter; Kunstnerens familie, venner og Byteaterkunstnere tog ordet. De talte om, hvordan de mødte Seda Fettahoğlu, deres venskab, og delte deres minder. Til mindehøjtideligheden; Generel kunstdirektør Ayşegül İşsever, vicegeneralkunstdirektører Can Başak og Emrah Özertem samt kunstnerens familie og byteaterkunstnere deltog.

"Seda blev datter af dette hus"

General Art Director Ayşegül İşsever talte ved ceremonien: "Min medfølelse til os alle. Det er meget trist at miste en person meget tæt på os. Jeg så Seda for første gang på Numan.net. Jeg fandt hende meget smuk med hendes store smil og energi, og jeg lykønskede hende. Seda blev datter af dette hus. Mange skuespillere kommer og går, men meget få mennesker fortjener at være husets pige. Derfor var denne mindehøjtidelighed uundgåelig. Det var hårdt ikke at kunne sende ham herfra. Livet var meget hårdt for ham. Jeg er så ked af dette tunge tab. Vi mistede en meget speciel person. Vi kunne ikke holde hans hånd. Lad ikke stedet han ligger på skade dig. Jeg siger, at vi skal mødes."

Skuespillerinden Seda Fettahoğlu blev fejret

"Vi kunne ikke høre hans skrig, selv når han var tættest på os."

Ayşe Tolga talte på vegne af kunstnerens familie: "Den yngste i vores familie, hun var en munter pige. Vi har været meget tætte, siden han kom til Istanbul. Selv da han var tættest på os, kunne vi ikke høre ham skrige. Han var virkelig en kunstner. "Vi vil gerne takke alle, der organiserede denne ceremoni på vegne af hans familie og byteatrene."

De, der talte, sagde, at Seda Fettahoğlu aldrig fornærmede nogen, aldrig blev vred, altid var en munter person, forsøgte at være en del af løsningen, ikke problemet, og gjorde en ekstraordinær indsats for at gøre alles liv bedre. Hendes barndomsveninde, hendes venner, som hun delte samme scene med, hendes familie, talte om Sedas altid optimistiske og omsorgsfulde holdning i hvert minde.

I overensstemmelse med traditionen fra IBB City Theatre blev lyset tændt for at repræsentere Seda Fettahoğlus evige rejse; Hendes medstjerne Özge Kırdı placerede den på sin plads på piedestalen. Ceremonien sluttede med, at kunstnerne skrev deres følelser og tanker i dagbogen.