TCDD's OTMİ-projekt modtog en pris fra ERCI

TCDD's OTMİ-projekt modtog en pris fra ERCI
TCDD's OTMİ-projekt modtog en pris fra ERCI

📩 10/10/2023 16:00

At se teknologi som en vigtig del af dens udvikling og fremtidsvision; OTMI-projektet (Automatic Train Inspection Stations), udviklet af Statens jernbaner i Republikken Tyrkiet (TCDD), som tilføjer værdi til sektoren og styrke til indenlandsk produktion med sine F&U-undersøgelser, i partnerskab med Tubitak RUTE, blev anset for værdig til en pris i innovationskategorien af ​​European Railway Clusters Initiative (ERCI).

ERCI uddeler hvert år innovationspriser i 3 forskellige kategorier vedrørende arbejdet udført i jernbaner, i kategorien store virksomheder; TCDD og Tubitak tildelte det kunstig intelligens-understøttede toggenkendelsessystem udviklet inden for rammerne af OTMİ-projektet i samarbejde med RUTE.

Ved innovationsprisuddelingen i Berlin, Tysklands hovedstad, blev der holdt en detaljeret præsentation af projektet, der gjorde opmærksom på den betydning, som jernbanerne tillægger digitalisering. I præsentationen, hvor det prisvindende toggenkendelsessystem blev opsummeret, blev den betydning, TCDD tillagde digitalisering, fremhævet, og de projekter, det finansierede, blev nævnt.